Fytostar Algo Magnesium 120 tabletten

Fytostar  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 26,90
€ 24,21
Bespaar 10% (€ 2,69)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Algo Magnesium

Algo-Magnesium is een magnesium tablet die bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid. Bovendien draagt Magnesium bij tot de instandhouding van een gezonde werking van het zenuwstelsel, de psychologische functie en de spieren. De toegevoegde vitamine B6 helpt als extra bij de vermindering van vermoeidheid.

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een verminderde vermoeidheid en tot de instandhouding van een gezonde werking van spieren & zenuwstelsel + vitamine B6

Gebruik van Fytostar Algo Magnesium

2 tabletten per dag innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Fytostar Algo Magnesium

Magnesium oxide, Magnesium gluconaat, Lithothamnion calcareum, zoetstof: Sorbitol, Magnesium lactaat puramex, vulstof: Microkristallijne cellulose, Magnesium citraat, antiklontermiddelen: Stearinezuur; Magnesium stearaat; Siliciumdioxide; Talk, glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose; Carnaubawax, kleurstof: Titaandioxide, Glycerol, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6).

Per 2 tabletten:RI*
magnesium 297,4 mg 79,3%
vitamine B6 1,94 mg 138%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
€ 26,90
€ 24,21
Product niet verkrijgbaar

Fytostar Algo Magnesium kopen

Je kan Fytostar Algo Magnesium van het merk Fytostar , geproduceerd door OCE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium