Fytoleum Perilla Olie 120 capsules

€ 26,00
€ 21,32
Bespaar 18% (€ 4,68)
Op voorraad
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytoleum Perilla Olie

De uit Perilla gewonnen olie is de grootste bron van essentieel omega 3-vetzuur, namelijk van alfa-linoleenzuur (61 % ALA). De omega 3-vetzuren kunnen niet aangemaakt worden door het lichaam en dienen aangebracht te worden door de voeding in een evenwichtige verhouding van 1/4 tegenover de essentiële omega 6-vetzuren.

Gebruik van Fytoleum Perilla Olie

 

Vanaf 12 jaar: 2 maal 2 capsules per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Fytoleum Perilla Olie

Perillaolie (ALA alfa-linoleenzuur) 500 mg (310 mg), vitamine E 2,5 mg.

Fytoleum Perilla Olie 120 capsules
€ 26,00
€ 21,32

Laatste reviews en ervaringen met Fytoleum perilla olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een vis allergie en zo een tekort aan omega 3. Met deze perilla's kan ik het tekort voor een stuk bijsturen. Ik neem ze nu een 4 tal maanden en voel me veel fitter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en krachtig product, ook vlug geleverd, ik heb besteld op zaterdag 2 januari en op dinsdag was de levering al bij mij thuis, zou iedereen dit product en deze firma aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste Door de toevoeging van dit voedingssupplement heb ik mijn antihistamine kunnen verlagen van 4 naar 2 per dag. Dit is voor mij een hele verbetering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef het aan mijn hond, diverse klachten gaan beter, ook is hij allergisch voor vis en op deze manier krijgt hij wel zijn omega binnen. Tevreden dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werken goed , heb terug wat fut en goesting, dermate zelf dat mijn eetlust wat verminderd en ik daardoor dan toch wat afgevallen ben, goed product en betrouwbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  moeilijk te beroordelen of dit effect heeft of niet maar ik gebruik het op aanraden tegen allergische reacties en heb nu aanbevolen dosering voor accute allergieopstoot genomn sinds 2 dagen en het lijkt toch iets te beteren

Fytoleum Perilla Olie kopen

Je kan Fytoleum Perilla Olie van het merk Bioradix, geproduceerd door BIORADIX, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules