€ 14,99
€ 12,74
Bespaar 15% (€ 2,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Fultium D3 800 90 capsules

Omschrijving van Fultium D3 800

FULTIUM®-D3 800 bevat 800 I.E. (20 µg) vitamine D3 (cholecalciferol), onder de vorm van een kleine zachte capsule. Cholecalciferol is de natuurlijke vorm van vitamine D3.   
 
De meest voorkomende oorzaak van een vitamine D3-tekort is een te lage aanmaak van vitamine D3 via onze huid ten gevolge van verminderde blootstelling aan zonlicht door seizoensvariaties, weinig buiten komen of het dragen van lichaamsbedekkende kleding. 
Verder vermindert het vermogen van onze huid om vitamine D3 te produceren met het ouder worden en bij personen met een donkere huidskleur. Ook baby’s, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D3.  
Een andere oorzaak van een vitamine D3-tekort is onvoldoende inname als gevolg van eenzijdige voeding of minder efficiënte opname uit de voeding.
 
Om tekorten aan te vullen alsook om te kunnen voldoen aan verhoogde behoeftes aan vitamine D3 werd FULTIUM®-D3 800 ontwikkeld: een voedingssupplement rijk aan vitamine D3 en uitermate geschikt om volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar) van de nodige dosis vitamine D3 te voorzien.
Er bestaat eveneens FULTIUM®-D3 DROPS in een aangepaste vorm en dosering voor gebruik bij kinderen.
FULTIUM®-D3 800 en FULTIUM®-D3 DROPS zijn voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, geproduceerd onder GMP normen (Good Manufacturing Practice).

Indicatie

Vitamine D3 is belangrijk voor het lichaam dankzij de vele functies die ze vervult.
FULTIUM®-D3 800 bevat vitamine D3 die bijdraagt tot:
 • een normale werking van het immuunsysteem 
 • het behoud van normale botten 
 • het behoud van normale tanden
 • een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen
 • het behoud van een normale spierwerking
 • het behoud van een normaal calciumgehalte in het bloed 
 
FULTIUM®-D3 800 is extra belangrijk bij een verhoogde behoefte aan vitamine D3, zoals: 
 • tijdens periodes met minder zonneschijn (herfst en winter)
 • bij oudere patiënten door een verlaagde aanmaak en bijgevolg lagere reserve vitamine D3
 • in periodes van sterke groei, tijdens zwangerschap en borstvoeding

Gebruik van Fultium D3 800

Aanbevolen dosering voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar, tenzij anders geadviseerd:
 • 1 capsule per dag als onderhoudsdosis bij een verhoogde behoefte
 • 2 capsules per dag (1 inname) als startfase bij een uitgesproken tekort.
Niet kauwen. 

Ingrediënten Fultium D3 800

Geraffineerde maisolie – gelatine – glycerol – water – cholecalciferol (vitamine D3) (20 µg per capsule) –antioxidant:BHT (E321) - Kleur: briljantblauw (E133)
Nettogewicht: 10,1 g voor 90 capsules.
FULTIUM®-D3 800 bevat geen suiker, geen zout, geen gluten en geen lactose. De gelatine is halal en kosher.

Waarschuwing

FULTIUM®-D3 800 is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden.
Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Bewaren bij kamertemperatuur in de originele verpakking. 
€ 14,99
€ 12,74

Laatste reviews en ervaringen met Fultium d3 800

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij, een nieuw product, wat moeilijk te beoordelen valt, Is aan te raden, in maanden met weinig zonlicht, ,met viamine D tekort, Ik stel er mijn vertrouwen in,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter gaan gebruiken wegens klein vitamine D tekort. 1 pilletje per dag te nemen, wat vlot gaat. Na een maand is mijn tekort aangevuld en voel ik me goed!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik vitamine d3 tekort heb , heb ik me fultium d3 800 aangekocht ik hoop dat dit pilletje goed bijdraagd om vitamine d3 op pijlhouden om de winter door te komen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed,makkelijk in te nemen en voel me er zeer goed mee, ik voel me veel beter ,ben niet meer zo moe en komt goed uit nu er weinig zon is echt een een aanrader voor niet te veel geld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een beter product dan ervoor. Heel tevreden omdat de pilletjes kleiner dan ervoor. Zeker aanraden. Ik zal zeker nog eens bestellen. Goede service en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mon médecin m'a prescrit le fultuim car mon taux de vitamine D est beaucoup trop basse. Je dois prendre ce produit pendant minimum 1 an. Je verrai avec la prochaine prise de sang si mon taux augmente ou pas
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met Fultium D3 800 90 capsules om vitamie D 3 te voorzien als aanvulling; voel me goed ermee, maar ik kan nog niet veel zeggen : ik ga het in alle geval een poos doornemen op hoop van zeggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben deze nu een week aan't nemen 2 per dag en heb al meer energie. Vitamine D stond dan ook heel laag. Nu tijdens de donkere maanden is dit geen overbodig suplement
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is goed als je vitamine te kort hebt in de winter als de zon minder schijnt wordt het tekort zo op die manier weer aangevuld met pilletje. Het is zinvol om je beter te voelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien op reclame, en natuurlijk ook intresse in. Prima product zoals het omschreven is. Nu nog afwachten tot we nog eens en bloedonderzoek doen en kijken wat het resultaat is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fultium D3 800 90 stuks zijn zeer goede capsules, ze zijn zeker niet te dik dus extra dun om met water door te slikken. Een aanrader voor personen die een te kort hebben aan vitaminen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik zeer tevreden ben over dit product is mijn buurvrouw het nu ook gaan gebruiken. Iedere dag vit D slikken is beter dan om de 14 dagen pipetjes innemen vermits de aanwezige hoeveelheid in het lichaam dan stabiel blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  je trouve que c est un bon produit recommandé par mon medecin traitant et à un prix tout a fait correct. rien a redire sur la marchandise ni sur la livraison
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  AANGEZIEN IK WEET DAT WE VITAMINE D TEKORT KOMT, NEEM IK ELKE DAG EEN PIL. IK DOE EEN ZES MAANDEN DURENDE CURSUS EN DAN WACHT IK EEN MAAND EN BEGIN OPNIEUW.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement is vitamine D en bij nader bloedonderzoek van ons beiden werd vastgesteld dat we allebei een tekort hadden aan vit. D. Dit nemen we nu allebei sinds een paar weken en mijn vit. D waarde was al gestegen. Kleine, blauwe gelbolletjes, gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na de zeer lange sombere periode is er wel een groot tekort aan vitamine D. De huisarts schreef ons wel Fultium voor. We nemen er elke dag 2 bij de hoofdmaaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Klein formaat, en smaakloos, makkelijk in te nemen. Goede uitleg in bijsluiter en snel resultaat. .Grote verpakking met 90 capsules is goed voor drie maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product is voorgeschreven van mijn huisdokter (daar het aan het licht kwam bij bloedonderzoek dat er veel te weinig vitamine d aanwezig was) en mijn man voelt hem al veel beter

Fultium D3 800 kopen

Je kan Fultium D3 800 van het merk Fultium D3, geproduceerd door EUROGENERICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D