€ 8,16
€ 6,12
(€ 7,65 / l)
Bespaar 25% (€ 2,04)
Bijsluiter van Fresubin Protein Energy Drink Vanille 4x200 ml

Omschrijving van Fresubin Protein Energy Drink Vanille

Fresubin® Protein Energy DRINK is een volledige energie- en eiwitverrijkte drinkvoeding voor patiënten met of met risico op ondervoeding. Fresubin® Protein Energy is een gesteriliseerde, vloeibare en gebruiksklare voeding verpakt in flesjes van 200 ml (4x200ml).
 
Kenmerken:
- 1,5 kcal/ml 
- 10 g eiwit/100 ml 
- glutenvrij 
- vezelvrij 
- omega-3/omega-6 ratio 1:4

Indicatie

Dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van patiënten met of met risico op ziektegerelateerde ondervoeding:
 - Patiënten met een sterk verhoogde energie- en eiwitbehoefte zoals bij trauma, zware operaties, brandwonden, colitis ulcerosa en ziekte van Crohn
- Ongewenst gewichtsverlies
- Kauw-, slik- en passagestoornissen
- Pre- en postoperatief
- Volumebeperking

Gebruik van Fresubin Protein Energy Drink Vanille

Als dieetbehandeling voor patiënten met of met risico op ondervoeding, met name bij een verhoogde eiwit- en energiebehoefte.
Dit product is geschikt om als aanvullende voedingsbron te dienen. Als aanvullende voeding 2-3 flesjes per dag. (≥ 600–900 kcal)

Ingrediënten Fresubin Protein Energy Drink Vanille

WATER, MELKEIWIT, SACHAROSE, PLANTAARDIGE OLIËN (ZONNEBLOEMOLIE, KOOLZAADOLIE), MALTODEXTRINE, AROMA’S, KALIUMCITRAAT, EMULGATOREN (E 471, SOJALECITHINE), NATRIUMCHLORIDE, VIT. C, MAGNESIUMOXIDE, MAGNESIUMCITRAAT, IJZERPYROFOSFAAT, ZINKSULFAAT, NIACINE, MANGAANCHLORIDE, VIT. E, PANTOTHEENZUUR, KOPERSULFAAT, VIT. B2, VIT. B6, NATRIUMFLUORIDE, VIT. B1, SS-CAROTEEN, VIT. A, FOLIUMZUUR, CHROOMCHLORIDE, NATRIUMMOLYBDAAT, KALIUMJODIDE, NATRIUMSELENIET, VIT. K1, BIOTINE, VIT. D3, VIT. B12

Waarschuwing

Gluten- en vezelvrij. Klinisch vrij van lactose, purine en cholesterol. Laag natriumgehalte.

Dieetvoeding voor medisch gebruik: 
Fresubin® Protein Energy DRINK is een volledige energie- en eiwitverrijkte drinkvoeding zonder vezels. Fresubin® Protein Energy DRINK is glutenvrij en klinisch vrij van lactose.
Belangrijke opmerkingen: 
- Alleen gebruiken onder medisch toezicht. 
- Vochtinname moet gecontroleerd worden. 
- Niet geschikt voor kinderen < 1 jaar.
Gebruik- en bewaarcondities: 
- Bewaar bij kamertemperatuur. 
- Houdbaar tot op de verpakking aangegeven datum. 
- Geopende verpakkingen kunnen 24 uur in de koelkast bewaard worden. 
- Goed schudden voor gebruik. 
- Gebruik het product niet wanneer het is beschadigd, bol staat of wanneer de inhoud is gecoaguleerd. 
- Gekoeld en langzaam drinken. 
- Geen medicatie aan de voeding toevoegen.
Niet gebruiken: 
- indien enterale voeding niet is toegestaan (zoals bij een ileus en geen of onvoldoende darmwerking, acute pancreatitis, etc.); 
- bij ernstige ziekten van organen (zoals bij insufficiëntie van nieren en/of lever, onvoldoende tot geen vertering en absorptie); 
- bij overgevoeligheid voor ingrediënten in Fresubin® Protein Energy DRINK dan wel congenitale afwijkingen die de vertering van deze bestanddelen onmogelijk maken.
€ 8,16
€ 6,12
(€ 7,65 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fresubin protein energy drink vanille

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van alle soorten die we gekocht hebben, is dit duidelijk de favoriet. Maar alle Fresubin dranken helpen om aan te sterken na een uitputtende periode.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere, frisse smaak. Goede aanvulling van dieet tijdens herstelperiode na ziekte. Verschillende smaken beschikbaar. Chocolade is ook erg lekker. Goed koelen maakt het nog lekkerder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Fresubine medische drinkvoeding is zeer lichtverteerbaar, wat in mijn geval zeer belangrijk is. Ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ook de andere smaken zijn zeer goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed voedingssupplement met mensen op leeftijd die ziek zijn en niet goed kunnen eten. oma 84j. heeft dit in het ziekenhuis opgestart gekregen aan 2 per dag ged. 2 weken en nr huis met 1 per dag. Nu nog 1 om de 2 dagen en ze is er weer bovenop. Perfect!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wel goed dat er verschillende smaken zijn. Het is ook goed voor als onderweg ben en niet onmiddellijk iets kan eten dan drink ik zo'n flesje op. Gebruik het ook nà fitnesssessie .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende vanille smaak besteld meerdere malen en ik ben van plan om het weer snel te doen, want het is zeer gemakkelijk te drinken. Lichte drank ondanks het eiwitgehalte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fresubin Vanille is een heel lekker drankje met een zachte vanillesmaak. Het is niet te dik en wordt het best koel gedronken. Het is ideaal voor mensen met een verminderde weerstand of tijdens de winter om wat reserves op te bouwen.

Fresubin Protein Energy Drink Vanille kopen

Je kan Fresubin Protein Energy Drink Vanille van het merk Fresubin, geproduceerd door FRESENIUS KABI , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen