€ 11,70
€ 11,12
(€ 13,90 / l)
Bespaar 5% (€ 0,58)

Omschrijving van Fortimel Extra Koffie

Fortimel® Extra Orale medische bijvoeding voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Met voorzichtigheid gebruiken bij kinderen tussen 3 en 6 jaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Indicatie

U hebt door ziekte of fractuur behoefte aan extra eiwitten en energie? Of hebt u een verminderde eetlust en neemt u daardoor minder eiwit en energie in? Dan is Fortimel® Extra aangeraden. Fortimel® Extra is namelijk rijk aan eiwitten en energie, het is de meest geconcentreerde medische drinkvoeding op de markt.

Gebruik van Fortimel Extra Koffie

Fortimel® Extra wordt aangeboden in gebruiksvriendelijke plastic flesjes van 200 ml en is verkrijgbaar in 6 lekkere smaken (vanille, koffie, chocolade, bosvruchten, abrikoos en aardbei). 4 flesjes per pack. Als aanvulling op de voeding hebt u gemiddeld 1-3 flesjes per dag nodig.

Ingrediënten Fortimel Extra Koffie

nieuwe formule
€ 11,70
€ 11,12
(€ 13,90 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fortimel Extra Koffie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  5

  Deze flesjes zijn een echte energie booster !!! Speciaal voor mensen die houden van koffie smaak. Voor hun die het moeilijk hebben om de nodige calorieën op te nemen. Heeft absoluut geen melige, plakkerige nasmaak. Je kan je koffie verrijken met met deze flesjes, in de plaats van koffiemelk.... hmmmm heerlijke combinatie. Je krijgt daardoor een heerlijke snoep koffie!!! Zeker proberen ! Deze flesjes zijn een echte energie booster !!! Speciaal voor mensen die houden van koffie smaak. Voor hun die het moeilijk hebben om de nodige calorieën op te nemen. Heeft absoluut geen melige, plakkerige nasmaak. Je kan je koffie verrijken met met deze flesjes, in de plaats van koffiemelk.... hmmmm heerlijke combinatie. Je krijgt daardoor een heerlijke snoep koffie!!! Zeker proberen !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  TOPPERTJE

  door mijn weinige inname van voedsel door ernstige ziekte drink ik regelmatig mijn gezond coctailtje, super!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product

  Dit product draagt bij aan mijn maaltijdbalans, het heeft me geholpen om mijn silhouet te verfijnen. Ik gebruik het al enkele maanden per dag.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fortimel Extra Koffie kopen

Je kan Fortimel Extra Koffie van het merk Fortimel , geproduceerd door NUTRICIA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Fortimel of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen