€ 12,20
€ 11,59
(€ 23,18 / l)
Bespaar 5% (€ 0,61)
Fortimel Compact Fibre Aardbei 4x125 ml
€ 12,20
€ 11,59
(€ 23,18 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fortimel Compact Fibre Aardbei

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  mening

  Na twee dagen vertraging, nam ik de vrijheid om Farmaline te bellen om te weten waar mijn bestelling zich bevond, ze vertelden me dat deze vertraging normaal was omdat het product niet meer op voorraad was. Geen zorgen voor mij antwoordde ik, maar waarom waarschuwt Farmaline de klanten niet voor dit soort kleine zorgen. al was het maar via e-mail...? De dame verontschuldigde zich en zei dat ik het verantwoordelijke team op de hoogte moest brengen, maar ik kreeg geen enkel commercieel gebaar voor dit verzuim. Desondanks zijn de producten zeer goed verpakt en van goede kwaliteit aangekomen.... niets om over te klagen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fortimel Compact

  Net als Fortimel Compact Fibre vanille is de aardbeismaak een lekker alternatief. ook hier zijn het compact karakter en de bijhorende vezels een extra troef om een goede darmtransit te bekomen of te behouden. Een absolute aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lekkere energierijke aanvulling als je even niet goed meer kan dooreten, geeft een goede energieboost een gaat vlot binnen, lekkere smaak en prijs kwaliteit een goede verhouding.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fortimel Compact Fibre Aardbei kopen

Je kan Fortimel Compact Fibre Aardbei van het merk Fortimel , geproduceerd door NUTRICIA AMN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Specifieke Dieetvoeding