€ 30,95
€ 26,93
(€ 53,86 / l)
Bespaar 13% (€ 4,02)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack

U wilt uw silhouet verfijnen, enkele kilo's verliezen en tegelijkertijd uw lichaam ontgiften. Met TURBO Détox is het geen uitdaging om 1,5 l water per dag te drinken. Verlies kilo's zonder ook de moed te verliezen! Overtollig vocht in de weefsels van het organisme ligt vaak aan de basis van een opgeblazen gevoel. In dat geval is het nuttig om het organisme te draineren, met andere woorden de afdrijving van het vocht te bevorderen. Drainage is een formidabele bondgenoot in een afslankingsprogramma en kan een 'licht' gevoel bieden.

TURBO Détox werd ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde plantaardige extracten met een natuurlijk zoetmiddel (steviolglycosiden) en bevat geen artificiële kleurstoffen (volgens de geldende reglementering). 
Het biedt u een complete en natuurlijke drainerende oplossing die u helpt om: 
- Uw figuur te verfijnen: dankzij de werking van groene thee op de stofwisseling van vetten: groene thee stimuleert hun afbraak.
- De toxines te draineren en te verwijderen: dankzij de natuurlijke drainerende werking van maté, dat het overtollige vocht helpt verwijderen en zo het organisme diepgaand zuivert.

Dit drainerende product heeft een heerlijke appelsmaak die past bij elk moment van de dag. TurboDétox bevat een hoge concentratie van planten - het equivalent van 27,75 gram planten (of ongeveer 10 kopjes thee!) - met gecontroleerde doses actieve bestanddelen. De steviolglycosiden zijn extracten van de STEVIAplant en zoeten de bekomen drank op natuurlijke wijze aan zonder één calorie toe te voegen!

Indicatie

Een drainerende en zuiverende drankt die makkelijk uw lichaam helpt om af te slanken.

Gebruik van Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack

- 5 keer per dag, 10 ml in 300 ml water oplossen. Schudden vóór gebruik.  
- Het is aangeraden 1,5 liter water per dag te drinken.
- Na opening, koel bewaren en binnen de 15 dagen gebruiken.
- Aanbevolen gebruiksduur is 10 dagen.
- Hernieuwbaar programma 3 weken op elke seizoenswisseling.

Ingrediënten Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack

Turbo Détox draineert en zuivert het lichaam dankzij 100% natuurlijke ingrediënten:
- groene thee, mate en hibiscus verwijderen de gifstoffen uit het lichaam en verhogen de nierdrainage
- de polyfenolen uit groene thee, pure cafeïne uit maté en groene thee verhogen de calorieverbranding en bevorderen de vetverbranding om gemakkelijker af te slanken
- Stevia, een natuurlijke zoetmiddel, en hibiscus, een natuurlijke kleurstof.

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze.
- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
- Zonder gluten, zonder gelatine. Droog en koel bewaren.
- Duurzaam afslanken kan enkel in het kader van een gezonde, gecontroleerde voeding. Voedingssupplement rijk aan cafeïne (75 mg per dagelijkse dosis). Koel bewaren.
€ 30,95
€ 26,93
(€ 53,86 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Beste detoxkuur dat er is. Het is even wennen aan de smaak maar het is lekker en maar 10 dagen te gebruiken! Dit duopack is heel voordelig en ik gebruik het elk jaar. Je voelt je echt gezuiverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fijn om te drinken lekkere smaak...en nog goedkoop ook als je per 2 besteld. Voor de rest nog niet echt voelbaar in mijn lichaam, maar moet wel meer plassen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack kopen

Je kan Forte Pharma Turbo Détox Kale Duopack van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Forte Pharma Slimming of via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers