€ 18,00
€ 16,20
(€ 32,40 / l)
Bespaar 10% (€ 1,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forte Pharma Turbo Détox

U wilt uw silhouet verfijnen, enkele kilo's verliezen en tegelijkertijd uw lichaam ontgiften. Met TURBO Détox is het geen uitdaging om 1,5 l water per dag te drinken. Verlies kilo's zonder ook de moed te verliezen! Overtollig vocht in de weefsels van het organisme ligt vaak aan de basis van een opgeblazen gevoel. In dat geval is het nuttig om het organisme te draineren, met andere woorden de afdrijving van het vocht te bevorderen. Drainage is een formidabele bondgenoot in een afslankingsprogramma en kan een 'licht' gevoel bieden.

TURBO Détox werd ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde plantaardige extracten met een natuurlijk zoetmiddel (steviolglycosiden) en bevat geen artificiële kleurstoffen (volgens de geldende reglementering). 
Het biedt u een complete en natuurlijke drainerende oplossing die u helpt om: 
- Uw figuur te verfijnen: dankzij de werking van groene thee op de stofwisseling van vetten: groene thee stimuleert hun afbraak.
- De toxines te draineren en te verwijderen: dankzij de natuurlijke drainerende werking van maté, dat het overtollige vocht helpt verwijderen en zo het organisme diepgaand zuivert.

Dit drainerende product heeft een heerlijke appelsmaak die past bij elk moment van de dag. TurboDétox bevat een hoge concentratie van planten - het equivalent van 27,75 gram planten (of ongeveer 10 kopjes thee!) - met gecontroleerde doses actieve bestanddelen. De steviolglycosiden zijn extracten van de STEVIAplant en zoeten de bekomen drank op natuurlijke wijze aan zonder één calorie toe te voegen!

Indicatie

Een drainerende en zuiverende drankt die makkelijk uw lichaam helpt om af te slanken.

Gebruik van Forte Pharma Turbo Détox

- 5 keer per dag, 10 ml in 300 ml water oplossen. Schudden vóór gebruik.  
- Het is aangeraden 1,5 liter water per dag te drinken.
- Na opening, koel bewaren en binnen de 15 dagen gebruiken.
- Aanbevolen gebruiksduur is 10 dagen.
- Hernieuwbaar programma 3 weken op elke seizoenswisseling.

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze.
- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
- Zonder gluten, zonder gelatine. Droog en koel bewaren.
- Duurzaam afslanken kan enkel in het kader van een gezonde, gecontroleerde voeding. Voedingssupplement rijk aan cafeïne (75 mg per dagelijkse dosis). Koel bewaren.
€ 18,00
€ 16,20
(€ 32,40 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Forte Pharma Turbo Détox

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Smaakt een beetje bitter maar valt mee, ik meng het met een beetje vruchtensap. Ik heb het gevoel dat ik er meer dorst van krijg en dus meer water drink, dus het zal wel iets doen voor mijn lever.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geweldig product, makkelijk in gebruik en dat het werkt werd al snel duidelijk. Ik voel me stukken beter! De eerste slok was even wennen maar zelfs de smaak is goed te doen. Dus bent u op zoek naar een goed detoxproduct, zoek niet verder!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik ben heel tevreden van dit product. Het helpt echt om je figuur te verfijnen. Het helpt ook om gemotiveerd te blijven tijdens het afslanken. Het is ook nog lekker van smaak.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forte Pharma Turbo Détox kopen

Je kan Forte Pharma Turbo Détox van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers