Forté Pharma Omega 3 60 capsules

Forté Pharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,00
€ 19,80
Bespaar 10% (€ 2,20)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Omega 3

Chia (Salvia hispanica L.) is een plant afkomstig uit Mexico, die kleine ovale zaden voortbrengt. Deze zaden met een legendarische heilzame werking hadden een belangrijke plaats binnen de voeding van de Azteken en de Maya's. Chiazaad heeft verschillende voedzame eigenschappen en is van nature rijk aan Omega 3-vetzuren, in het bijzonder alfalinoleenzuur (ALA). ALA is het enige Omega 3-vetzuur dat als "essentieel" beschouwd wordt, omdat het lichaam dit niet zelf kan produceren. Het is nochtans nodig voor de goede werking ervan en daarom moet absoluut aanwezig zijn in de voeding. 2 capsules = 620 mg alfalinoleenzuur (ALA)

Gebruik van Forté Pharma Omega 3

Neem 1 à 2 capsules in per dag met een groot glas water, bij voorkeur 's ochtends bij het ontbijt. Kuur voor 1 à 2 maanden.

Ingrediënten Forté Pharma Omega 3

Ingrediënten (voor 2 capsules per dag): Chia-olie (1000 mg), omhulsel van de capsule (maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: glycerol, geleermiddel: carrageen, zuurteregelaar: natriumcarbonaat).
€ 22,00
€ 19,80
Product niet verkrijgbaar

Forté Pharma Omega 3 kopen

Je kan Forté Pharma Omega 3 van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE