€ 67,40
€ 45,50
Bespaar 32% (€ 21,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack

Het is moeilijk om niet aan te komen ... Ik doe er iets aan met LIPOREDUX™! Een innovatief afslankingproduct afkomstig uit onderzoek van de Laboratoires Forté Pharma, LIPOREDUX™, gaat de afgezette vetten te lijf.

Voor personen met een BMI tussen 25 en 29 (overgewicht) die hun gewicht onder controle willen krijgen, biedt LIPOREDUX™ een echte afslankende werking.

Dankzij Sinetrol®, een gepatenteerd complex rijk aan guarana, bevordert LIPOREDUX™ gewichtsverlies en draagt het bij aan de afbraak van de afgezette vetten. Kilo's te veel? Weg ermee!

Indicatie

Voedingssupplement dat ondersteuning biedt bij het gewichtsverlies en het verlies van vetten.

Gebruik van Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack

Om uw gewicht onder controle te houden, één capsule innemen bij het ontbijt en één capsule bij de lunch met een groot glas water.

Ingrediënten Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack

De efficiëntie van Sinetrol®, een actief bestanddeel dat deze formule in hoge dosering bevat, werd aangetoond in wetenschappelijk onderzoek. Dit complex met een volledig en gepatenteerd werkingsmechanisme bevat guarana, een actief bestanddeel dat inwerkt op de afbraak van vetstoffen en gewichtsverlies bevordert. De afslankende werking wordt vervolledigd met zink, dat bijdraagt aan de vetstofwisseling(2), en chroom, dat bijdraagt aan het behoud van de bloedsuikerspiegel(3).

(2) Zink draagt bij aan de normale stofwisseling van vetzuren (3) Chroom draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel

INGREDIËNTEN (mg per dagelijkse dosis): Sinetrol® [zoete sinaasappel (Citrus sinensis L.), bloedsinaasappel (Citrus sinensis L.), pompelmoes (Citrus paradisi), guarana (Paullinia cupana), maltodextrine] (900), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : titaniumdioxide), zinksulfaat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), chroomchloride.

Waarschuwing

 • Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze.
 • Respecteer de gebruiksaanwijzing.
 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies.
 • Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
 • Droog en koel bewaren.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 67,40
€ 45,50
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Voor mij persoonlijk heeft dit product totaal geen effect. Ik ben nog geen gewicht verloren ondanks mijn inspanningen. Bovendien heb ik door deze pillen een gejaagd gevoel waardoor ik besloten heb om er mee te stoppen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack kopen

Je kan Forté Pharma Liporedux 900mg Promopack van het merk Forté Pharma , geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Forte Pharma Slimming of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders