Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack 3 x 60 capsules

€ 49,90
€ 40,42
Bespaar 19% (€ 9,48)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack

Expert Haar Men is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld werd om haaruitval geassocieerd met alopecia androgenetica op natuurlijke wijze en zonder bijwerkingen te bestrijden. 
Driedubbele werking : KRACHT VITALITEIT EN GROEI*
*Biotine en zink dragen bij aan het behoud van een normale haardos. Vitamine B6 draagt bij tot een normale cysteïnesynthese.

Expert Haar Men bevat plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase afremmen (Serenoa Serrulata en Prunus africana) alsook een extract van Urticaria dioïca die op het enzym aromatase werkt. Hun werking wordt vervoledigd door vitamine B5, die de groei van het haar stimuleert, en vitamine B6, B8 en MSM die het synthese van cysteïne en dus keratine bevorderen. De aanwezigheid van vitamine B3 draagt bij tot een betere microcirculatie.

Indicatie

Bestrijdt haaruitval op natuurlijke wijze.

Gebruik van Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack

Neem 2 capsules per dag met een groot glas water (200 ml). Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Vraag raad aan uw dokter of apotheker.

Ingrediënten Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack

Serenoa repens, Pygeum africanum, Urticaria dioïca, Vitamine B3 (PP), Vitamine B5, Vitamine B6 (pyridoxine), Vitamine B8 (biotine) MSM (methylsulfonylmethaan) Zink

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack 3 x 60 capsules
€ 49,90
€ 40,42

Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack kopen

Je kan Forté Pharma Expert Haarverlies Men Tripack van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen