€ 5,99
€ 4,43
Bespaar 26% (€ 1,56)
Promotie 26% korting

Omschrijving van Difrax Fopspeen Sleepy Timo Natural Glow in the Dark 12 Maanden+

De Difrax Fopspeen Natural 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren.
 
De ring van het Glow in the Dark speentje absorbeert het licht en gloeit in het donker. De grootte van het fopspeenschildje en die van het half gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 12 maanden.

Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Het zuiggedeelte van de 12+ M speen is iets harder dan bij de 6+ M maar zachter dan bij de 18+ fopspeen. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik.

Indicatie

 •  Glow in the Dark fopspeen; gemakkelijk te vinden in het donker
 •  De vlindervorm laat het neusje vrij
 •  Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
 •  Halfgevulde speen bevordert het afleren van speengebruik
€ 5,99
€ 4,43

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Fopspeen Sleepy Timo Natural Glow in the Dark 12 Maanden+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  vanaf geboorte fan van Difrax natural

  Kort na de geboorte van ons zoontje, viel op dat hij nood had aan speentje. Op aanrader van vroedvrouw gestart met difrax Natural omdat deze te combineren viel met de borstvoeding. Intussen is ons zoontje 15 maanden, maar nog altijd verkiest hij enkel deze speen. Het toffe is ook dat er verschillende motiefjes ter beschikking zijn, waardoor we een leuke afwisseling hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed

  deze tut is gemakkelijk vast te nemen en geeft goed licht in het donker: je baby zal deze dus gemakkelijk zelf kunnen vinden en in de mond brengen. de tut is ook duurzaam en stevig

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Tutute

  Ik heb deze tutute gekocht omdat ik het praktisch vond dat je hem in beide richtingen kunt zetten en dat je hem 's nachts gemakkelijk kunt zien. Dus ik bleef maar naturals kopen in plaats van tandheelkundige. Ik heb hem al aanbevolen voor een familielid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Fopspeen Sleepy Timo Natural Glow in the Dark 12 Maanden+ kopen

Je kan Difrax Fopspeen Sleepy Timo Natural Glow in the Dark 12 Maanden+ van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 12 maand