€ 5,79
€ 4,57
Bespaar 21% (€ 1,22)
Promotie 21% korting

Omschrijving van Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 12 Maanden+

De Difrax Fopspeen Natural 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren.
 
De ring van het Glow in the Dark speentje absorbeert het licht en gloeit in het donker. De grootte van het fopspeenschildje en die van het half gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 12 maanden.

Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Het zuiggedeelte van de 12+ M speen is iets harder dan bij de 6+ M maar zachter dan bij de 18+ fopspeen. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik.

Indicatie

 •  Glow in the Dark fopspeen; gemakkelijk te vinden in het donker
 •  De vlindervorm laat het neusje vrij
 •  Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
 •  Halfgevulde speen bevordert het afleren van speengebruik
€ 5,79
€ 4,57

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 12 Maanden+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Tutute

  Ik heb deze tutute gekocht omdat ik het praktisch vond dat je hem in beide richtingen kunt zetten en dat je hem 's nachts gemakkelijk kunt zien. Dus ik bleef maar naturals kopen in plaats van tandheelkundige. Ik heb hem al aanbevolen voor een familielid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  We hebben al difrax fopspenen sinds de geboorte. Ons kindje gaat makkelijk over van 3M, 6M naar 12M Altijd leuke motiefjes. Deze geeft leuk licht, is wel snel uitgewerkt TIP: neem er enkele, zo kan je afwisselen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heel mooi fopspeentje! Geeft goed licht in het donker dat je kindje het zelf kan vinden in het donker. Kan voor een jongen en een meisje. Is zoals altijd van heel goeie kwaliteit bij difrax!

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 12 Maanden+ kopen

Je kan Difrax Fopspeen Natural Glow in the Dark 12 Maanden+ van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 12 maand