€ 5,99
€ 5,45
Bespaar 9% (€ 0,54)

Omschrijving van Bibi Fopspeen Happiness Glow in the Dark Dental 6-16 Maanden

Opgelet: De kleur en/of het motief kan niet gekozen worden.

Bibi Happiness is de ultieme speen. Het is precies afgestemd op datgene wat uw kindje nodig heeft. Hierdoor is het gebruik zonder problemen en helpt het in de ontwikkeling van de spieren in de mond, kaak en tong. 
 
* ErgoComfort Shield: optimale pasvorm, naar het gezicht van het kindje.  
* SensoPearls: zorgen ervoor dat de huid van het kindje niet geïrriteerd raakt. Komen overeen met de kliertjes van de borst en geven de baby daardoor een veilig gevoel. 
* Airflow gaatjes: noodzakelijk voor optimale ventilatie. 
* Beschermkapje: om de speen in te bewaren voor de beste hygiëne. 
* De speen is bijtbestendig en kan maximale trekkracht aan. 
* Superzacht voor mond. 
* Uiteraard BPA vrij  
 
Helemaal uniek is de ”tattoo” in de speen. In de speen is een diertje getatoeëerd dat overeen komt met het doosje. Hierdoor wordt het gemakkelijk dezelfde speen weer in de winkel te kopen. De tattoo is zichtbaar voor u maar niet voelbaar voor het kindje. 
 
Geschikt voor 6-16 maanden met Glow in the Dark effect (makkelijk om de speen terug te vinden, zonder het licht aan te doen). Zonder ring, voor de nacht; de speen valt minder gemakkelijk uit. Ontworpen en gefabriceerd in Zwitserland.
 
Gebruik
Vóór het eerste gebruik de fopspeen 5 minuten uitkoken, laten afkoelen en eventueel resterend water eruit drukken, hiermee is de hygiëne gewaarborgd. Vóór elk gebruik schoonmaken. U kunt de fopspeen schoonmaken met warm water. De fopspeen niet in zoete substanties of medicijnen onderdompelen. Uw kind kan hiervan cariës krijgen. Fopspenen na 1 of 2 maanden gebruik om hygiënische en veiligheidsredenen vervangen. Raak niet in paniek als uw kind de fopspeen geheel in de mond steekt. De fopspeen maakt het voor uw kind mogelijk om ook in dit extreme geval door de luchtgaten verder te ademen. Door de speciale constructie kan de fopspeen niet ingeslikt worden. Verwijder de fopspeen voorzichtig en zo behoedzaam mogelijk uit de mond. De nachtfopspeen geeft licht in het donker als u hem bewaart in natuurlijk licht (niet in rechtstreeks zonlicht). Fopspeen niet gebruiken als bijtring.
 
Waarschuwing
Controleer de fopspeen nauwkeurig vóór elk gebruik. Trek er voorzichtig in alle richtingen aan. Let op eventuele scheuren of bijtsporen: losgekomen delen kunnen gevaarlijk zijn voor uw kind (verstikkingsgevaar). Gooi de fopspeen weg zodra u beschadigingen of zwakke plekken ziet. Gebruik alleen speciale fopspeenhouders getest volgens EN 12586. Bevestig nooit andere linten of koorden aan een fopspeen. Uw kind kan zich erdoor verwurgen. Een fopspeen nooit blootstellen aan direct zonlicht of een warmtebron en deze nooit langer dan aanbevolen in een desinfecterende oplossing (steriliserende oplossing) leggen omdat het zuiggedeelte daardoor beschadigd kan raken. Bewaar (indien beschikbaar) het afneembare beschermkapje van het zuiggedeelte buiten bereik van kinderen. Kinderen kunnen het beschermkapje immers inslikken (verstikkingsgevaar) en zich aan de mond verwonden. Natuur-rubberlatex kan allergieën veroorzaken.
€ 5,99
€ 5,45

Laatste reviews en ervaringen met Bibi Fopspeen Happiness Glow in the Dark Dental 6-16 Maanden

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super produit

  Super produit, la marque bibi est bien acceptée par notre petite fille. Nous avons choisi ce produit car il y a une partie phosphorescente, très utile la nuit pour retrouver la tétine, sans devoir allumer la lumière ! Elle est aussi livrée avec un Cauchon, utile pour protéger en deplacement. En plus, joli motif...je recommande de roduit et toutes les retiens de cette marque en général

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De fopspeen is heel handig. Als je hem overdag in de zon of in het licht legt, geeft hij savonds en snachts genoeg licht zodat mijn dochter of ikzelf niet lang moet zoeken om de speen te vinden wanneer mijn dochtertje ze kwijt is.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bibi Fopspeen Happiness Glow in the Dark Dental 6-16 Maanden kopen

Je kan Bibi Fopspeen Happiness Glow in the Dark Dental 6-16 Maanden van het merk Bibi , geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 6 maand