€ 5,99
€ 5,15
Bespaar 14% (€ 0,84)

Omschrijving van Bibi Fopspeen Happiness Glow In The Dark 16M+

Opgelet: De kleur en/of het motief kan niet gekozen worden.

Bibi Happiness is de ultieme speen. Het is precies afgestemd op datgene wat uw kindje nodig heeft. Hierdoor is het gebruik zonder problemen en helpt het in de ontwikkeling van de spieren in de mond, kaak en tong. 
 
 * ErgoComfort Shield: optimale pasvorm, naar het gezicht van het kindje.  
* SensoPearls: zorgen ervoor dat de huid van het kindje niet geïrriteerd raakt. Komen overeen met de kliertjes van de borst en geven de baby daardoor een veilig gevoel. 
* Airflow gaatjes: noodzakelijk voor optimale ventilatie. 
* Beschermkapje: om de speen in te bewaren voor de beste hygiëne. 
* De speen is bijtbestendig en kan maximale trekkracht aan. 
* Superzacht voor mond. 
* Uiteraard BPA vrij  
 
Helemaal uniek is de ”tattoo” in de speen. In de speen is een diertje getatoeëerd dat overeen komt met het doosje. Hierdoor wordt het gemakkelijk dezelfde speen weer in de winkel te kopen. De tattoo is zichtbaar voor u maar niet voelbaar voor het kindje. 
 
Geschikt voor 16+ maanden met Glow in the Dark effect (makkelijk om de speen terug te vinden, zonder het licht aan te doen). Zonder ring, voor de nacht; de speen valt minder gemakkelijk uit. Ontworpen en gefabriceerd in Zwitserland.
 
Gebruik
Vóór het eerste gebruik de fopspeen 5 minuten uitkoken, laten afkoelen en eventueel resterend water eruit drukken, hiermee is de hygiëne gewaarborgd. Vóór elk gebruik schoonmaken. U kunt de fopspeen schoonmaken met warm water. De fopspeen niet in zoete substanties of medicijnen onderdompelen. Uw kind kan hiervan cariës krijgen. Fopspenen na 1 of 2 maanden gebruik om hygiënische en veiligheidsredenen vervangen. Raak niet in paniek als uw kind de fopspeen geheel in de mond steekt. De fopspeen maakt het voor uw kind mogelijk om ook in dit extreme geval door de luchtgaten verder te ademen. Door de speciale constructie kan de fopspeen niet ingeslikt worden. Verwijder de fopspeen voorzichtig en zo behoedzaam mogelijk uit de mond. De nachtfopspeen geeft licht in het donker als u hem bewaart in natuurlijk licht (niet in rechtstreeks zonlicht). Fopspeen niet gebruiken als bijtring.
 
Waarschuwing
Controleer de fopspeen nauwkeurig vóór elk gebruik. Trek er voorzichtig in alle richtingen aan. Let op eventuele scheuren of bijtsporen: losgekomen delen kunnen gevaarlijk zijn voor uw kind (verstikkingsgevaar). Gooi de fopspeen weg zodra u beschadigingen of zwakke plekken ziet. Gebruik alleen speciale fopspeenhouders getest volgens EN 12586. Bevestig nooit andere linten of koorden aan een fopspeen. Uw kind kan zich erdoor verwurgen. Een fopspeen nooit blootstellen aan direct zonlicht of een warmtebron en deze nooit langer dan aanbevolen in een desinfecterende oplossing (steriliserende oplossing) leggen omdat het zuiggedeelte daardoor beschadigd kan raken. Bewaar (indien beschikbaar) het afneembare beschermkapje van het zuiggedeelte buiten bereik van kinderen. Kinderen kunnen het beschermkapje immers inslikken (verstikkingsgevaar) en zich aan de mond verwonden. Natuur-rubberlatex kan allergieën veroorzaken.
€ 5,99
€ 5,15

Laatste reviews en ervaringen met Bibi Fopspeen Happiness Glow In The Dark 16M+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  J'adore cette marque de tétines. Les motifs sont très jolis, mais c'est un peu dommage qu'on ne puisse pas les choisir...La tétine est livrée avec un petit capuchon, c'est très pratique en cas de déplacement. Je recommande vivement cette marque et ce produit en particulier, il brille dans le noir, c'est utile pour retrouver une tétine perdue dans le lit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Supergemakkelijk

  Supergemakkelijke fopspenen die je zelf alsook je kind gemakkelijk kunnen terugvinden in het bedje van je kind ‘s nachts. Kindje snel te sussen door het snel vinden van het fopspeentje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De enige fopspeen die mijn zoontje graag heeft. Aangezien het licht geeft in het donker kan hij hem s'nachts ook zelf makkelijk terugvinden. De leuke diertjes erop maken hem ook leuk voor zowel jongens als meisjes

  Was deze beoordeling nuttig?

Bibi Fopspeen Happiness Glow In The Dark 16M+ kopen

Je kan Bibi Fopspeen Happiness Glow In The Dark 16M+ van het merk Bibi , geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 12 maand