Folavit 0.4mg Foliumzuur 90 tabletten

€ 7,80
€ 6,47
Bespaar 17% (€ 1,33)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Folavit 0.4mg Foliumzuur

Voor en tijdens de zwangerschap. Begin met het gebruik van Folavit 4 weken voor de conceptie (of vanaf het ontstaan van de zwangerschapswens) en houd dit vol tot en met 8 weken na de conceptie.

Gebruik van Folavit 0.4mg Foliumzuur

Dagelijks 1 tablet met een ruime hoeveelheid water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Folavit is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met de leeftijd van 1 jaar.

Ingrediënten Folavit 0.4mg Foliumzuur

sojaboon-olie, gelatine, bijenwas, glycerol, chinolinegeel, soja-lecithine, titaan dioxide, oranjegeel S.

Folavit 0.4mg Foliumzuur 90 tabletten
€ 7,80
€ 6,47

Laatste reviews en ervaringen met Folavit 0.4mg foliumzuur

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product, voorgeschreven door de specialist maar bij jullie duidelijk goedkoper dan bij mijn gewone apotheek, geen last van nevenwerkingen, voldoende hoeveelheid per verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijke inname doordat het kleine pilletjes zijn. Een perfecte aanvulling op een evenwichtige voeding, daar foliumzuur niet in veel voedingsstoffen aanwezig is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en correcte omschrijving van het product. Ik ben zeer tevreden over de servixe die farmaline bracht. Tevens duidelijke bijsluiter voorzien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prijskwaliteit is super ...in de apotheek hier betaal je veel meer ..dus was ik even gestopt ermee ..nu ik dat gevonden heb ben ik super blij ..alle beetjes vitamins helpen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had sterk tekort aan foliumzuur in mijn bloedwaarden, door folavit 1 keer per dag te nemen gedurende 1 maand, terug perfect binnen de referentiewaarden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product! Voor mijn eerste zwangerschap de pilletjes minstens drie maanden genomen, en vanaf mijn zwangerschap ben ik overgeschakeld naar Omnibionta Pronatal + DHA.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien we binnenkort aan een tweede kindje beginnen heb ik foliumzuur gekocht. Ik ben er heel tevreden van. Alles voor een gezonde baby en afwijkingen te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product! Wanneer u stopt met anticonceptie en zwanger wil worden, dan wordt aangeraden om dagelijks een tabletje foliumzuur te nemen. Deze pilletjes neem ik vooraf, vanaf zwangerschap schakel ik over naar Omnibionta Pronatal + DHA.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed ! Goed produkt, en een heel vlugge levering en een verzorgd en netjes pakketje ! Ik bevel dit product en Farmaline zeker bij iedereen aan !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de foliumzuur 90 tabeletten die zijn er voor in te nemen als je zwanger wilt worden. Je moet ze beginnen in te nemen een maand op voorhand voor als je zwanger wilt worden en dan als je zwanger bent moet je ze nog 3 maand blijven in nemen voor de ontwikkeling van je baby.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed product. hier is niets op aan te merken. Er zijn geen bijwerkingen wanneer je dit product inneemt. Ik heb dit genomen tijdens mijn 1ste zwangerschap en probeer nu opnieuw zwanger te worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben een kinderwens. op aanraden van huisarts neem ik folavit. sindsdien groeien mijn haren en nagels heel snel en nagels zijn ook sterker geworden. neem dagelijks 1 pil ervaar geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen te gebruiken op doktersadvies toen ik zwanger was. Wat mij opviel was het effect op mijn haar en nagels, nooit eerder had ik zulke sterke nagels. Toen ik stopte met het te gebruiken werden mijn nagels terug brozer met scheuren en breken tot gevolg. Een voordeel is dat dit supplement ongehinderd ingenomen mag worden zonder kans op overdosis. Ik doen regelmatig spontaan een kuur als ik merk dat mijn nagels het moeilijk krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product levert nodige dosis aan foliumzuur. Het is klein genoeg om makkelijk in te slikken en is verder ook smaakloos en geurloos. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte aanvulling voor mogelijke zwangerschap en effectieve zwangerschap. Eenvoudig in te nemen, geeft geen last bij inname. Discrete verpakking en kleine tablet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan je vanuit thuis online bestellen, is goedkoper dan in de winkel én wordt gratis aan huis geleverd. Alleen maar voordelen dus. Ik twijfel niet langer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Foliumzuur of vitamine M is een veel gebruikt middel om tekorten aan foliumzuur op te vangen. Deze tekorten treden meestal op bij het ouder worden. Ik gebruik fovalit dagelijks met gunstig resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Je voelt je over het algemeen beter in je vel. Ook aan mensen aan te raden die niet zwanger zijn/willen worden. Dus hier als dagelijkse aanvulling bij gevarieerd eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wist in het begin niet goed welk product het beste is. Ik heb dan raad gevraagd bij mijn arts en heb dan voor Folavit gekozen. Ik denk dat ieder dit voor zich moet beslissen maar ik bestel liever in een online apotheek omdat ik de producten bij een drogist niet zo vertrouw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de perfecte aanvulling tijdens zwangerschap of als er een tijdlang medicatie die de lever belast moet genomen worden, niet te duur en heel efficient, aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze bestelling werd zoals altijd correct uitgevoerd door Farmaline. Het product voldoet aan de vereisten en ik ben dus tevreden met mijn bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht dit product omdat ik zwanger wil worden. Heb Folavit meegenomen naar de gynaecoloog en hij zei dat dit zeer goed was. Snelle levering, correcte levering. Zeer tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige kleine pilletjes om door te slikken, en ook handig dat de verpakking voldoende groot is voor een kuur van 3 maanden. De prijs valt ook heel goed mee t.o.v. meer complexe vitaminecocktails voor zwangere vrouwen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een vriendin raadde me Foliumzuur aan als voedingssupplement. Ik ben een slechte slaper en het helpt echt. Ik ben in een diepere slaap en voel me 's morgens fitter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, de pilletjes zijn klein en handig om door te slikken, het is een goede dosering, de verpakking en de bijsluiter zijn in perfecte staat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supplement van vitaminen dat aanbevolen is voor vrouwen die proberen zwanger te geraken. Niet echt goedkoop maar toch goedkoper dan in de apotheek zelf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supplement vitaminen aangeraden voor vrouwen met een zwangerschapswens. Niet echt goedkoop maar toch net een beetje goedkoper dan in de apotheek zelf.

Folavit 0.4mg Foliumzuur kopen

Je kan Folavit 0.4mg Foliumzuur van het merk Kela, geproduceerd door KELA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Foliumzuur
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Foliumzuur