€ 30,66
€ 22,69
(€ 22,69 / l)
Bespaar 26% (€ 7,97)
Promotie 26% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Flora Balance

Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de nutriënten uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitamines en mineralen mogelijk te maken. Door de inname van minder gezonde voeding, stress en de inname van bepaalde geneesmiddelen (antibiotica) kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken, dit noemt men dysbiose. Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem. In deze omstandigheden is het nodig om het evenwicht in de darmflora opnieuw te herstellen.
Flora Balance is een vloeibaar levend microbiologisch voedingssupplement, met een unieke gepatenteerde samenstelling, ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen over probiotica. Flora Balance bevat volgende gunstige melkzuurstammen: lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri.
Flora Balance bevat maar liefst 4 miljard van deze levende gunstige melkzuurstammen per ml vloeistof. Onderzoek toonde bovendien aan dat slechts 4,5 miljoen per ml van deze melkzuurstammen door het maagzuur bij inname worden gedood. De overgrote meerderheid overleeft dus de doortocht door de maag.

Gebruik van Natural Energy Flora Balance

40ml (aperitiefglaasje of drie soeplepels) per dag innemen, liefst ’s avonds voor het slapengaan en minstens één uur na de laatste maaltijd.
De behandeling dient minimum twee maanden worden aangewend.
Bij ernstige darmstoornissen is het aangewezen om de eerste maand 40ml zowel ’s morgens als ’s avonds in te nemen. De ochtenddosis wordt dan het beste nuchter ingenomen.
De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Flora Balance

Flora balance is een vloeibaar levend microbiologisch voedingssupplement dat de melkzuurstammen lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri bevat.

Bijwerkingen van Natural Energy Flora Balance

Bij het gebruik van FLORA BALANCE zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 30,66
€ 22,69
(€ 22,69 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Flora Balance

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Doet ook wat het beloofd ....

  Reeds na 2 avonden inname had ik al resultaat. Stoelgang werd weer normaal na een diarree periode. Ook de darmstress (rammelde geluiden in de buik) verminderen maar zijn nog niet weg. Makkelijk in te nemen net voor het slapen gaan. Nadeel: winderigheid s'anderendaags en de smaak is zurig alhoewel je er snel aan gewoon wordt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top produkt voor het onderhoud van het darmstelsel.

  Wij gebruiken Natural Energy Flora Balance altijd wanneer onze darmen overhoop liggen. Wij nemen meestal 40 ml per dag elke avond voor een periode van 1 tot 2 weken. Je voelt al bij de inname dat het een heilzaam effect heeft. Wij verkiezen deze versie omdat wij ze makkelijker opnemen en verteren dan de tabletten. Kortom wij zijn fan van Natural Energy !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ideaal voor spijsvertering

  Vooral na avondmaaltijd is de tijd tussen eten en slapen niet altijd optimaal waardoor verteringsproces niet optimaal verloopt. Dit product werkt vrijwel onmiddellijk na inname en bevordert de spijsvertering en bijgevolg de slaap

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Flora Balance kopen

Je kan Natural Energy Flora Balance van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora