€ 29,24
€ 23,98
Bespaar 18% (€ 5,26)
Promotie 18% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Flora Balance Dry

FLORA BALANCE DRY is een acido-resistent pre- en probioticum dat zorgt voor een evenwichtige darmflora en een goede werking van de gastro-intestinale tractus.
 
Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de nutriënten uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitamines en mineralen mogelijk te maken. Bij minder gezonde voedingsgewoonten, in perioden van stress en bij inname van antibiotica kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken (dysbiose). Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem.
In deze omstandigheden is het nodig om het evenwicht in de darmflora opnieuw te herstellen. Dit kan met behulp van FLORA BALANCE DRY.
 
FLORA BALANCE DRY bevat de gunstige melkzuurstammen Lactobacillus brevis, plantarum en rhamnosus . Deze gunstige melkzuurbacteriën herstellen opnieuw het evenwicht in de darmflora en houden deze vervolgens in stand.
De melkzuurstammen in FLORA BALANCE DRY zijn omringd door een ingenieuze enteric coated capsule die zich pas opent na passage van deze capsule voorbij de maag. Hierdoor overleven 100% van de melkzuurstammen de doortocht door de maag, dit in tegenstelling met klassieke probiotica.

Indicatie

Te gebruiken bij:
 • Bij winderigheid, opgeblazen gevoel en verstopping
 • Herstelt de darmflora 
 • Verlicht bij spastisch colon en prikkelbare darm
 • Optimaliseert de werking van ons afweersysteem
 • Verhoogt het energieniveau bij vermoeidheid
 • Is nuttig tijdens en na een reis en bij verandering van dieet

Gebruik van Natural Energy Flora Balance Dry

1 plantaardige capsule per dag vóór het eten.
 

Ingrediënten Natural Energy Flora Balance Dry

Ingrediënten per 1 plantaardige capsule

Inuline 250mg, Melkzuurbacteriën 100mg ( Lactobacillys brevis 8,33 miljard, CFU*, Lactobacillus plantarum 8,33 miljard CFU*, Lactobacillus rhamnosus 8,33 miljard CFU*), Plantaardige capsule (Hypromellose, Gellangom), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

* CFU: Colony Forming Units op het ogenblik van aanvang van de productie.

Waarschuwing

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
 
Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
 
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
€ 29,24
€ 23,98

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Flora Balance Dry

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed merk

  De eerste keer, maar ik heb het volste vertrouwen in dit merk. De combinatie met Mucopure is geweldig. Zeer tevreden, geen last meer van de maag, meer pijn in de darmen tijdens de spijsvertering. Veel minder zwelling. Wordt zeker voortgezet in combinatie met mucopure.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Dit supplement is door mijn arts voorgeschreven. Samen met andere supplementen neem ik dit voor mijn darmflora te herstellen. Heb minder krampen voorlopig. Tevreden mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super ik was 1 maand gebruikt ik ben beter maar nog par maanden nog gebruiken farmaline bestalt eerste keer goed optijd komen maar tweede keer later gekomen

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Flora Balance Dry kopen

Je kan Natural Energy Flora Balance Dry van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora