Flexofytol 180 capsules

€ 54,90
€ 36,78
Bespaar 33% (€ 18,12)
Promotie -33% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Flexofytol 180 capsules

Omschrijving van Flexofytol

De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een krachtig antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen. Om een optimale activiteit te bekomen, dient men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma in te nemen, daar de curcumine slechts zwak opgenomen wordt door het lichaam en niet goed doordringt in het bloed. De bio-geoptimiseerde curcumine (verhoogde opname in het bloed) maakt een optimaal effect mogelijk. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol® , verkregen door een fabricagetechniek waardoor curcumine beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder.

Indicatie

Flexofytol®, gebaseerd op een bio-geoptimiseerd extract van kurkuma, helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.

Gebruik van Flexofytol

Gewrichten en spieren :
Startkuur : 2 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 maand.
Onderhoudskuur : 2 capsules ’s morgens. 

Pezen :
Van 6 tot 12 jaar : 2 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 week.
Meer dan 12 jaar : 4 capsules ’s morgens en ’s avonds gedurende 1 week.
Flexofytol®  mag niet gebruikt worden voor kinderen van minder dan 6 jaar.
Flexofytol® mag gedurende lange perioden gebruikt worden zonder maagcomplicaties.

Ingrediënten Flexofytol

EMULGATOR (POLYSORBAAT 80), BIO-GEOPTIMISEERD EXTRACT VAN CURCUMA LONGA GESTANDAARDISEERD OP 42 MG ACTIEF CURCUMINE, VOEDINGSZUUR (CITROENZUUR) - CAPSULE : GELATINE, GLYCEROL, KLEURSTOFFEN (TITAANDIOXIDE, KARMIJN, IJZER OXIDE), WATER.

Waarschuwing

- Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, of bij obstructie van de galwegen.
- Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia op basis van coumarinen en heparinen.
- Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree. 
Flexofytol 180 capsules
€ 54,90
€ 36,78

Laatste reviews en ervaringen met Flexofytol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol neem ik als natuurlijke ontstekingsremmer ben een nog maar pas mee gestart dus kan ik er verder nog niets over zeggen nog even afwachten maar ben toch hoopvol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is voor mij een goede hulp om mijn gewrichten soepel te houden. en de pijn te verlichten. Een onderhoudsdosis van 2 capsules s'morgens en ik voel mij de ganse dag veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct, het werd mij voorgesteld door dr.Bryon in de pijnkliniek , ik heb Fibromyalgië , slechte gewrichten , en dit neemt veel van mijn ontstekingspijnen weg , de verzending is ook zeer netjes , product ook goed ingepakt , een tevreden klant
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb nu 2 jaar een knieprothese met blijvende druk onder de knie en pijn bij belasting ik ben nu aan mijn tweede doos flexofytol begonnen omdat het toch verlichting geeft, deze zomer was ik 4 maand pijnloos nu 't weer kouder is heb ik wel terug wat meer last met de flexofytol wordt die toch wat minder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog wat vroeg om definitief te oordelen, maar tot hiertoe lijkt het erg afdoend. Ik voel me minder stram en kan veel gemakkelijker bewegen.Zeker het proberen waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begin pas met de capsules in te nemen. Ik kan binnen 2 maand veel beter evalueren. Ik heb gelukkig een dokter, die ook gelooft in dit type van geneesmiddel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door de chirurg die mijn knie vervangen heeft door een ^prothese van titanium. Na 1 jaar nog steeds pijn en moeite met stappen (en trappen lopen was onmogelijk). Gezien het product heel goed hielp maar bij de gewone apotheek 19,90€ kostte voor 60 capsules (à rato van 5 per dag = 15 dagen) viel dit zeer duur uit. Daarom bij Farmaline grote verpakking gekocht wegens VEEL goedkoper en het WERKT uitstekend!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Flexofytol al langer en ik kan alleen maar zeggen dat mijn gewrichten soepeler zijn en dat de pijn die ik vroeger had tijdens het stappen nu nagenoeg verdwenen zijn. Ik heb namelijk last van artrose en daar is weinig aan te verhelpen. Maar ik vindt Flexofytol een super resultaat geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Extra goedkoop voor een grote verpakking en zo kan ik extra lang voort, want ik gebruik dat toch dagelijks om van de pijn verlost te zijn. Super product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een hele tijd.Ik ben zeer enthousiast over de werking ervan op mijn gewrichten en zal het voor de duur van mijn leven verder blijven gebruiken. Het werkt ongelooflijk goed en heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt al geruime tijd en ben er tevreden over. Gemakkelijk in gebruik, slechts twee tabletten bij het ontbijt en draagt bij tot soepeler spieren. Ik zal dit produkt nog lang blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product doet zijn werking volledig persoonlijk ben ik heel tevreden voel heel vlug wanneer ik het een dag niet heb ingenomen ben heel blij dat ik dit product heb leren kennen via mijn huisarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pijn verdwijnt. Alle gewrichten worden soepel. Vroeger had ik gewrichtspijnen als gevolg van de menopauze. Nu kan ik opnieuw pijnloos bewegen. Een echt aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij voorgeschreven door mijn huisarts daar ik een ontsteken had in mijn knie. Na het nemen van een ganse maand, in hoge dosis van 3x2 capsules per dag is de ontsteking toch genezen. Ik blijf dit product verder gebruiken daar ik zwakke en ontstekingsgevoelige gewrichten heb. Ben benieuwd of dit op lange termijn verbeteringen gaat brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sukkel al jaren door arthrose en rizarthrose in de gewrichten en heb al veel pijnstillers geslikt met als gevolg maagpijn (reflux) erbij, tot tijdens een consult mijn huisarts sprak van FLEXOFYTOL een natuurproduct bestaande uit Curcuma longa extract. Ik neem dit bio-procuct nu ongeveer één jaar dagelijks in en voel me er heel goed mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol blijkt een effectief middel tegen gewrichtspijn, zeker in combinatie met rust. De stamme vingers die de aanleiding gaven om deze pillen te beginnen slikken zijn zo goed als verdwenen. Het zijn wel dikke pillen, niet zo makkelijk door te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb een spier en gewrichts aandoening en zeer veel ontstekingen overal in mijn lichaam met flexofytol heb ik toch een beetje minder bindweefselpijn en minder ontstekingen ik zou nog iets goed moeten hebben voor de darmflora
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de huisarts Flexofytol beginnen innemen. Uiteraard mag men in het begin geen wonderen verwachten. Men moet ze blijven innemen. De eerste maand 4 en vanaf de tweede maand 2. Ik zit nu aan mijn tweede doos en ik voel een lichte verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lang leve Flexofytol, het werd me aangeraden door 4 mensen in mijn vriendenkring die het gebruiken. Ja hoor, ze hebben gelijk! Sinds ik het gebruik kan ik met mijn pijnlijke teen met artrose Terug 5 km lopen. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onderhoudsmedicatie voor pijnlijke gewrichten. Neem het dagelijks zodoende mijn gewrichten soepel blijven en hopelijk de tand des tijds een beetje weerwerk bieden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik het nog niet lang genoeg neem kan ik nog maar bitter weinig relevant zeggen in verband met de werking van dit product en het nut op langer termijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sedert enige maanden en ik heb veel minder ontstekingen van mijn gewrichten. Een aanrader voor mensen die last hebben van pijnlijke gewrichten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan op dit ogenblik moeilijk oordelen ,mijn bestelling was perfekt zoals afgesproken maar ik zelf heb een fout gemaakt en het verkeerde produkt bestelt ik heb een annuleer papier ontvangen en heb het produkt terug gezonden nu is het wel wachten op een reactie van Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol, gebaseerd op een extract van kurkuma, helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.Een heel goed product, helpt ook voor de stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt om op lange termijn minder ontstekingen te hebben in gewrichten. Dit op aanraden van mijn arts. Met al het goede dat ik lees v curcuma is dit een goed verdraagbare vorm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Werd voorgeschreven door huisarts. Na een inname van ongeveer 14 dagen was er al resultaat merkbaar. Na een maand werd er nog verbetering waargenomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het valt nog even af te wachten, maar ik geloof wel in de goede werking van kurkuma, gecombineerd met een gezonde voeding. Wel nogal grote capsules om binnen te krijgen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nog maar 10 dagen bezig, dus ik kan nog niet veel verandering waarnemen, dit zal allicht nog te vroeg zijn voor mijn artrose klachten, ik verneem van andere mensen dat dit wel iets langer moet ingenomen worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dank zij flexofytol heb ik geen pijn meer in mijn lies. Ik kan weer vlot stappen. De voorgeschreven radiografie van mijn heup heb ik dus niet meer laten uitvoeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super producht voor de gevrichten . Goedkoper dan bij de apotheek. Sinds ik Flexofytol gebruik heb ik Minder pijn aan de gevrichten. Farmile.be is een correcte website met een snelle levering .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn osteopaat ben ik begonnen met het innemen van Flexofytol, tegen gewrichtspijnen van reumatische oorsprong. De pijnen zijn verminderd, dus ik ben zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol.......uitstekend product bij de start inmame 2 smorgens en 2 s avonds voel je na 8 a 9 dagen duidelijk een verbetering in de gewrichten. Ik had de goedkopere kurkuma van een nederlandse keten maar dat gaf geen resultaat. En de prijs bij jullie is schitterend. In de apotheek betaalde ik 54,00 euro Dus er komt een volgende bestelling aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol is een heel goed middel voor de gewrichten. de pijn wordt snel minder. als je probeert te stoppen met deze 'mecicatie' merk je het fysieke verschil binnen de kortste keren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem kurkuma al 6 jaar voel me toch iets beter ( minder ontsteking) heb al 25 jaar last van overal ontstekingen Fibromyalgie botontkalking reuma en artrose
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij aangeraden door iemand die ook dezelfde spierziekte heeft als ik, en ik wil heel graag mededelen dat ik héél tevreden ben. Het helpt mij de pijn onder controle te houden en mijn spieren te ondersteunen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voedingssupplement op advies van mijn huisdokter. Voor pijn in de gewrichten. Na 2 maanden voel je het wel degelijk. Ik heb eerst een kuur gedaan 2 x 2 capsules per dag en nu 2 per dag. Mijn knieën zijn niet zo pijnlijk meer na een inspanning
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een product van kurkuma wat sterk ontstekingswerend is op een natuurlijke manier . Daarenboven is kurkuma ook heel goed ter voorkoming van kanker . Een uitstekend product dus .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol neemt mijn oom tegen spier stramheid. Sinds hij dit neemt kan hij veel beter stappen en gaat hij dagelijks de kippen eten geven en de eieren roven. Dit kon hij daarvoor niet meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn zeer tevreden van dit product nemen dit op aanraden van mijn dokter Met de verzending ben ik ook tevreden moet niet ver naar mij afhaalpunt, en de betaling loopt ook perfect . Maria
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product nog maar een week en heb goede hoop dat het zal werken. Ik heb het gekocht omdat het een natuurlijke ontstekingremmer is dat de gewrichten soepelder maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al verschillende maanden dit product. Voel me er goed bij. Minder lage rugpijn. Terug meer kracht in de benen. Weet niet of het hierdoor komt maar iedere dokter die ik hoor is er enthousiast over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit al enige tijd in te samen met mijn partner en we vinden dit product een aanrader. ik nam eerst glucosamine , maar ben over gegaan naar dit merk ;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu aan de tweede doos Flexofytol begonnen en ben er uitermate tevreden over . ik heb artrose in mijn vingers en de pijn is verminderd , vooral s'nachts. Voor de rest voel ik veel beter en ben beweeglijker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal voor mensen met gewricht en reuma problemen. Kurkuma is hiervan een groot onderdeel.Door de inname hiervan kan ik beter bewegen en ben ik meer actiever
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dagelijks gebruik van Flexofytol ('s morgens en 's avonds) resulteert echt in een merkelijke vermindering van de pijn in de gewrichten zoals de knie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze medikament nog maar paar weken, begint toch precies stilaan wat soepeler te worden in benen en heupen. Nog verdoen voor een goed resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik problemen heb met mijn linker knieschijf kocht ik op aanraden van een vriendin deze curcuma capsules. Sinds ik deze neem voel ik veel beterschap, alsook dat al mijn gewrichten meer soepel zijn geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol wordt op een heel goede manier gefabriceerd en ik neem die voor verschillende redenen al verschillende jaren nu, oa. als ontstekingsremmer bij mijn fibroklachten, maar ook als leverbeschermer daar ik toch regelmatig pijnstillers moet nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen pijn meer. Super kurkuma product. Echt aan te bevelen. Heb lang gezocht en eindelijk door anderen die het gebruiken aanbevolen. Geprobeerd en wauw
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik al jaren op aanraden van mijn huisdokter. Het maakt mijn gewrichten soepeler. Minimum 3 maanden te nemen en eventueel een maand stoppen om dan weer te starten met de volgende kuur. Het is voor mij geen wondermiddel maar als ik een tijdje stop voel ik het wel aan de gewrichten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  reeds jaren last van mijn spieren flexofytol helpt echt goed ik heb er enorme verbetering mee geboekt ik kan terug fietsen na hier jaren niet meer voor in staat geweest te zijn vanwege de pijn in mijn liesstreek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product ben reeds 5 weken bezig en voelt werkelijk het verschil, ik heb lupus neem 2x2 tabletjes per dag ,normaal moest ik al afbouwen naar 2 per dag maar blijf op mijn 4 omdat ik er heel goed mee ben. Heb terug 2 dozen van 180 tabletten besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik FLEXOFYTOL al een paar weken ; met gunstig resultaat ; ik heb veel minder last van mijn gewrichten ; m.a.w. ik kan nu veel soepeler bewegen. een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol bevordert in sterke mate de beweegliijkheid en verlicht de pijnen Uit ervaring kan ik het sterk aanraden als ondersteuning bij moeilijkheden bij het bewegen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product pas kort in tegen (heel)pijnlijke gewrichten en moet vaststellen dat het inderdaad helpt! Het bevat Kurkuma, het werkzame bestanddeel tegen gewrichtspijnen. En wees gerust, ik probeerde al heel veel maar dit helpt echt voor mij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product was niet op voorraad maar is zeer correct de volgende dag al geleverd, zeer zeker aan te raden met als pluspunt een lagere prijs als in de apotheek om de hoek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor versterking spieren,gewrichten en pezen.Op doktersadvies genomen bij scheur in pees schouder!Na operatie blijven nemen,zeer goede revalidatie
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt wel uw gewrichten soepel te houden bij leeftijd. Gebruik het nu toch al meer dan een jaar. Het helpt en zou het iederéén aanraden het te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reumatoïde artritis , en ben nu een aantal weken dit product aan het proberen .. en ja hoor , mijn handen kan ik nu reeds meer bewegen en ik heb er meer macht in en geen stijfheid meer . Knieën nog geen resultaat , maar ben optimistisch ! Pracht product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben overtuigd van de goede werking van Flexofytol. Curcuma is heel belangrijk en is voldoende aanwezig. Ik voel een duidelijke verbetering van de spierpijnen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet het natuurlijk een tijdje nemen. Ik ben het trouwens aangeraden door een professor farmacie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben ongeveer een week geleden begonnen met Flexofytol en ik was verbaasd over het resultaat! Ik had na drie dagen minder pijn aan mijn rechterknie. Ik nam daarvoor reeds ontstekingremmers; daar ben ik mee opgehouden, ik had ze niet meer nodig!!! Het is niet te geloven, maar het wekt écht!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flexofytol capsules zorgen ervoor dat ik geen pijn of ontstekingen meer heb in mijn versleten kniegewricht ( gonartrose ) , hierdoor kan ik een operatie voorlopig nog uitstellen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol garandeert een optimaal effect om de normale werking van de gewrichten en pezen te behouden. Het product helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werken zeer goed voor behandeling van mijn pijnlijke knieën. Resultaat reeds na één week inname. Gestart met een dosis van 2 per dag, en na een paar weken overgestapt naar 1 tablet per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geruik Flexofytol voor stijfheid in mijn handen door artrose (vooral de vingers). Na een paar weken is de stijfheid praktisch verdwenen en kan ik mijn vingers vlot plooien. Daar ik veel knutsel is dit voor mij zeer belangrijk. Een recent onderzoek heeft ook aangewezen dat kurkuma goed is voor de hersenen (ter voorkoming van dementie) dus dat is dan tevens goed meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hartelijk telefoongesprek bij het plaatsen van de bestelling! Levering verlopen volgens telefonische afspraak = super correct ! Proficiat aan het ganse team
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol gebruik ik nu volop, zij het in een begin stadium (2 's morgens 2 's avonds) eerste maand. Ik voel er mij goed mee, maar realiseer mij dat het een poos dient gebruikt te worden om een goede basis te leggen. Ik heb er baat bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts gebruik ik Flexofytol. de pijn verdween maar kwam terug na een korte onderbreking. Sinds ik terug Flexofytol neem in een onderhoudsdosis, heb ik geen pijn meer. Ik ben dus uiterst tevreden met dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man neemt nu al een aantal weken flexofytol ; in het begin 2 capsules s'morgens en 2 capsules s'avonds ; nu nog 1 capsule s'morgens en 1 capsule s'avonds ; en zijn gewrichten voelen veel beter ; m.a.w. niet meer zo stijf en stroef ; aangeraden door onze huisdokter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product moet ik dagelijks innemen. Het is gemakkelijk in te nemen in combinatie met water. Het is voor mijn gewrichten en is voorgeschreven door een specialist.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol nu 2 weken in behandeling voor gewrichtspijnen na chemo en gebruik van Femara. Momenteel heb ik het idee dat ze werken maar normaal gezien moet je ze een maand nemen om zeker te zijn dat het helpt. Voorlopig goede resultaten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat wel degelijk werkt bij ontstekingen Vermindert effectief de pijn. Je moet het wel in voldoende hoeveelheid en lang genoeg nemen. Zonder flexofytol zou ik niet verder kunnen van de pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als 60 jarige had ik na een grote wandeling of een fietstocht altijd last van mijn knieën en heupen. Ik kon bijna niet meer uit de zetel als ik wat gezeten had. Sinds ik Flexofytol neem heb ik daar helemaal geen last meer van. Je moet wel eerst één doos genomen hebben vooraleer je beterschap hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dat reeds van voor nieuwjaar en ik moet zeggen dat ik minder last heb van van nekpijn tengevolge van whyplash en ook arthrose. Curcuma is ook nog goed voor andere dingen en daardoor ga ik ze verder nemen gedurende lange tijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pijn veroorzaakt door mijn kankermedicijn: Femara, werd ondraaglijk! Nu neem ik 10 dagen Flexofytol: 2 x 4 tabletten en ik hoefde vandaag zelfs geen extra pijnstillers te nemen. Een waar godsgeschenk!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van dit product. Het is wat m'n dokter voorschreef en daarom bestelde ik dit product. Ik zou niet kunnen zeggen of ik het anders ook besteld had.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol werd mij aangeraden door een vriendin, bij haar werd het door een specialist doorgegeven om stijfheid in de gewrichten te verbeteren, 2 's morgen en' avond en na 1 maand telkens 1 ' s morgens en 's avonds. Na 2 à 3 maanden had ik een positief resultaat, Na een jaar gebruik ik het nog steeds.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is heel goed voor het soepel houden van de gewrichten! natuurlijk duurt het verschillende maanden vooraleer men resultaten boekt. het is zeker aan te raden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eenmaal boven de 60 jaar heeft men het moeilijk de gewrichten soepel te houden. Veel bewegen en dagelijkse inname van 2 capsules brengt enigszins verbetering in de soepelheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen flexofytol op aanraden van de huisarts. Eerst 2 x 2 capsules en nu een onderhoudsbeurt van 2 capsules 's morgends. We voelen ons er goed bij en in combinatie van voldoende bewegen levert het resultaat. We blijven het gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima voedingssupplement voor de gewrichten. Gebruik het dagelijks, 2 capsules 's morgens en 1 's avonds. Je voelt het verschil na enkele weken gebruik. De reumatologe was verbaasd van de resultaten. Een tevreden gebruiker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol helpt bij pijnlijke of stramme gewrichten. Helpt dus bij de gekende sportkwaaltjes, ik gebruik het soms ook gewoon preventief om kwaaltjes te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed product, bij rugpijn en gewrichtspijnen, twee s'morgens , twee s'middags en twee s'avonds de eerste drie dagen nemen Daarna één, één , één. Een goed alternatief voor al die pijnstillers, daarom voor mij vijf sterren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is exact wat de arts voorschreef . ik voel ook een merkbaar verschil . dus ben ik tevreden zowel over het product als de service .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  we gebruiken dit nog niet lang men man is heel tevreden en zegt minder pijn te voelen in schouders en rug , ik heb moeten stoppen met nemen door een allergie van een bestanddeel .het is stukken goedkoper of bij de apotheek .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tevreden over dit product. Sport vaak en dit product helpt voor mijn gewrichten en een sneller herstel. Neem dagelijks eentje 's avonds en merk met deze dosis zelfs verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Toen mijn fysiotherapeut mij het product Flexofytol voorstelde, omdat het volgens hem zeer effectief was voor mijn gewrichten, ben ik hem daarin gevolgd. Ondertussen neem ik het al een hele tijd en kan alleen maar zeggen dat het erg heilzaam is. Dit product bestellen bij jullie was een goede keuze.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze nu reeds 1 jaar aan 4 stuks per dag. In die periode zijn mijn bloedresultaten merkelijk beter geworden waardoor de dosis nu nu gehalveerd is. De betering is niet alleen in mijn bloed maar ook fysiek te merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door mijn huisarts. Ik heb er zeer veel baat bij. Ik voel dat mijn gewrichten veel minder pijn doen. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was bijzonder aangenaam verrast toen ik na een weetal weken een dubbele dosis te nemen stilaan van al mijn onaangename pijn verlost werd. Nu bezig met de tweede doos en voel.me prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds meerdere producten gebruikt na mijn ongeval die als ze goed waren andere bijwerkingen teweeg brachten zoals verhoogde bloeddruk. Bij het gebruik van Flexofytol had ik reeds resultaat na één week. Merkelijk beter product voor de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een goed product voor mijn artrose, bevat kurkuma. Sedert ik flexofytol. Neem is mijn pijn merkelijk verminderd. Product is ook goedkoper online bij farmaline dan bij apoteek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een super product sinds ik dat neem : minder ontstekingen, soepeler gewrichten,voor mij mag dit niet ontbreken in mijn voorraad "ondersteuning van mijn gezondheid "
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begon dit voedingssupplement te nemen op aanraden van mijn arts. Ik had al een tijdje last van pijnlijke gewrichten, vooral in de enkels en de knieën. Na amper 1 week voel ik al duidelijk verschil. De pijn is minder, ik kan weer gaan wandelen zonder me dat achteraf te beklagen. De pillen zijn wel wat groot om te slikken, en dat is het enige nadeel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestel hier zeker nog bij Farmaline snelle en verzorgde levering. Ik voelde reeds na enkele dagen verbetering bij het in nemen van Flexofytol. Ik raad het zeker iedereen aan .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het nu al 3 jaar en het help mij wel vooruit ik heb fibromialgie de zwaarste graad als ik ze niet inneem voel ik het direct dank u voor flexofytol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 5 weken gebruik van 3 capsules per dag zijn mijn knieschijfpijnen (die ik al jaren had) eindelijk verdwenen ! Ik raad dit product aan aan iedereen met dergelijke pijnen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Heb al jaren last op al m'n gewrichten en sedert ik dit product neem, is de pijn zeker met de helft verminderd. Soms vergeet ik het in te nemen, of denk ik van het zal toch niet veel helpen, maar als ik ermee stop dan worden de klachten weer erger.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zinvol product bij ontstekingen moet wel over een langere termijn gebruikt worden tegenover klassieke medicatie het grote voordeel van dit product is dat het zeer maagvriendelijk is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een viertal weken gestart met Flexofytol, had veel last van artroze gevricht en spierpijnen. Ik voel mij op dit momenent reeds wat beter. Ik heb twee weken 4 dosissen per dag genomen en nu ben ik overgegaan naar twee per dag. Ik vraag mij af of ik niet wat langer vier dosissen moest genomen hebben. Kan iemand daar op antwoorden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het zeer goed,We worden wat ouder en hebben soms pijnlijke gewrichten,door dit te nemen zie je ons zo verbeteren ook de kraakbeenderen verbeteren;en Kurkuma is zeer gezond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik de eerste doos van 180 capsules Flexofytol aan het nemen was, dacht ik dat het niet veel zou helpen. Totdat de doos op was en ik er dus ook mee gestopt was. Toen werd het verschil wel duidelijk. Snel opnieuw een doos besteld en terug begonnen. Voor alle duidelijkheid: ik heb ernstige artrose in mijn handen en nekwervels. Google maar eens op "kurkuma en reuma" en je zal lezen dat de Ayurvedische geneeskunde dit al 2000 jaar geleden gebruikte toen wij nog in berenvellen rondliepen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product ingenomen op aanraden van mijn homeopate. Ik sukkelde al bijna een jaar met een pijnlijke peesontsteking thv mn schouder. Ik ben niet te vinden voor cortisone inspuitingen dus koos ik voor een natuurlijk product en ik ben heel blij want het heeft écht geholpen! Na een week of twee voelde ik al beterschap. Ik heb de kuur 2 maand gedaan en ben nu zo goed als pijn vrij! Een aanrader , wel nemen zoals vermeld op de doos!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds 3 weken neem ik 2x per dag ('s morgens en 's avonds) 2 capsules. Het resultaat qua spierpijnen is toch wel wat verbeterd maar de arts wist mij sowieso te vertellen dat je deze Floxofytol kuur enkele maanden moet volhouden : eerste 4 weken 4 capsules per dag, nadien 2 capsules. Dus nog even uittesten of het resultaat bevredigend is want echt goedkoop zijn deze capsules niet!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem het al enkele maanden, ben heel tevreden over het product, minder last van mijn gewrichten en minder last van ontstekingen gemakkelijk bij jullie te bestellen en snel geleverd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol helpt om de soepelheid in de gewrichten te bewaren. Onderhoudsdosis is 2capules elke ochtend. Bij pijn mag je ook s'avonds 2 capsules innemen. Wordt goed verdragen door de maag en is smaak-en geurloos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de vlotte service. Vandaag besteld is inderdaad morgen geleverd. Alles wordt geleverd in een verzorgd pakketje en af en toe krijg je er nog een staaltje van één of ander verzorgingsproduct bij. Merci!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product gebruikt op voorschrift van arts-homeopaat ter behandeling van pijnlijk kniegewricht en later ook voor gedeeltelijke gescheurde supraspinatus pees (schouder). Wordt momenteel doorlopend ingenomen op advies van arts en kinesist.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik zal moeten afwachten wat dit produkt zal doen op langere termijn, maar vermits het mij door een dr werd aangeraden als zijnde een nieuw produkt voor het smeren en ondersteunen van de gewrichten denk ik dat het goed zal zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts neem ik flexofytol voor mijn artrose. Heel tevreden, heel wat minder pijn. Had stekende pijn in knie en tenen. Pijn niet volledig weg maar stekende pijn is weg. Heel content.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter ondersteuning van spieren en gewrichten. Ik neem het al ruime tijd en ondervind een gunstig effect op mijn spieren en gewrichten. Eenvoudig in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om duidelijk effect te hebben is het nog iets te vroeg, wij nemen het product nog maar 2 weken. De capsules zijn vrij groot om in te nemen. De levering was optimaal!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader aan iedereen die bij ouderdomsverschijnselen vanaf vijftig jaar last heeft van pijn in de gewrichten,koortsblaasjes en beschermt tevens tegen kanker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor iedereen die last van (gewrichts- of andere)ontstekingen heeft of nawerkingen van lyme is dit een perfekt middel. Na enkele weken merk je resultaat en dat is onmiskenbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 15 jaar van glucosamine heb ik Flexofytol voor het eerst uitgeprobeerd op aanraden van een vriend. Het is nog een beetje te vroeg om mijn mening te geven over de werking. Groeten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zekere maar lichte verbetering van gewrichtspijn na 3 weken gebruik van Flexofytol. Het medicament is doeltreffend, maar je moet volharden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend medicijn tegen gewrichtspijn. Een ongemak is echter dat de pastilles redelijk groot zijn om in te slikken en je moet er 2 per dag in nemen opdat het effectief is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product leren kennen. Ik ben erg blij, ik realiseerde me na een paar dagen het aangenaam effect en raad het aan. Dank u Farmaline
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik flexofytol neem heb ik minder pijn en ben ik veel beweeglijker : de ontsteking is duidelijk vermindert ik heb ook geen maagklachten zoals voorheen met een klassieke ontstekingsremmer : positief dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van jullie product en het is goedkoper dan de apotheek. De verzending is heel snel en het is goed tegen artrose.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt werkt heel goed , het is een heel goede ontstekingsremmer, waardoor de pijn sterk verminderd is en de mobiliteit terug een heel stuk beter is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede, natuurlijke ontstekingsremmer. Zo'n product vind men niet snel. Helpt bij zeer hevige ontstekingspijnen. Men dient een grote hoeveelheid in te nemen voor een optimaal resultaat maar het is essentieel in mijn dagelijks leven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op basis van een sterke dosis kurkuma is dit voor mij een flinke verbetering van pijnlijke gewrichten de begindosis is wel veel ( 6 st /dag ) maar met 2 stuks onderhoudsdosis valt dit wel mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een zeer goed product voor botten en spieren en is een stuk voordeliger dan bij de apotheek.de service en snelheid van leveren is prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit extract van kurkuma werd mij aangeraden door mijn arts want ik heb vaak pijn aan de gewrichten. Ik neem het drie keer per dag voor de maaltijd. Ik merk een verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader voor al wie last heeft van ontstekingen op de gewrichten die veel terugkomen, vlot in te nemen en goed verdraagbaar voor de maag, duidelijk effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De artritis in mijn knieën deed pijn. Ik gebruik dit product nu al gedurende zes maanden, en ik zie veel verbetering in mijn knieën. De capsules zijn ook makkelijk te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, niet alleen voor de gewrichten zoals aangegeven , maar de kurkuma het hoofdbestanddeel is ook ontstekingsremmend Ik gebruik het als ondersteuning voor mijn fybromyalgie en heb toch de indruk dat het wat helpt . Wel een tijdje nemen voor men effect heeft
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Flexofytol al 2 maand en ik moet bekennen dat het help bij artrose, het geneest niet,maar het s een goed hulpmiddel die na een tijdje je pijn verminderd.ben begonnen 1ste week 2 en s'avond 2 pillen te nemmen met groot glas water.na 1 week neem ik alleen s'morgens nog maar ben zeer tevreden en kan het alleen maar aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed middel om soepele spieren te krijgen en ook als je pijn hebt, spierpijn wel te vertaan, en je neemt er tijdelijk meer dan helpt het serieus.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, het lijkt me dat jullie producten een beetje duur zijn, maar ziedaar ik heb ze ondanks alles toch aangekocht, want ik heb vertrouwen in de goedheid van jullie producten. Groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit al tijdje en is daar heel tevreden over. Hij heeft minder pijn aan zijn knieën. Hij zal dit in de toekomst zeker nog nemen. Hij kreeg dit voorgeschreven door de dokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog niet lang gestart met Flexofytol en merk al enige verbetering. Ik ga het nog enkele maanden gebruiken en kan dan pas definitief het product beoordelen, maar ga ervan uit dat het, wegens toch snelle vermindering van de gewrichtspijnen,een goed product is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is een degelijk product, werd destijds door mijn huisarts voorgeschreven maar kan dit veel voordeliger aankopen via jullie site. Ook de levering aan huis verloopt zeer vlot, super dienstverlening!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol ben ik naar aanleiding van mijn gewrichtsklachten gaan gebruiken op advies van mijn Belgische tweede huisarts.De tabletten beginnen daadwerkelijk na 2 tot 3 weken te werken en ik heb nu veel minder last van gewrichtsklachten.Ik loop de trap weer soepel op en ook met wandelen gaat het echt beter. Een duidelijk verschil met of zonder tabletten. De pillen slik ik 2 per dag en dat is voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt ervoor dat mijn gewrichten soepeler worden. In deze fase van mijn leven (de menopauze) onontbeerlijk. Gemakkelijk in te nemen zonder bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol geeft mijn gewrichten meer soepelheid. In dze fase van mijn leven (menopauze) onmisbaar! Gemakkelijk in te nemen zonder bijwerkingen!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt mede voor de souplesse in mijn gewrichten. In deze fase van mijn leven (menopauze) onontbeerlijk.Gemakkelijk in te nemen zonder merkbare bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol zorgt mede voor de souplesse in mijn gewrichten. In deze fase van mijn leven (menopauze) onontbeerlijk.Gemakkelijk in te nemen zonder merkbare bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flexofytol is van zuivere kurkuma, die ik bij enige twijfel ben gaan nemen. Maar het resultaat is zeer goed voor de gewrichten. Misschien moet ik de winter afwachten om het resultaat nog beter te beoordelen. Maar er is beterschap en dat verheugd mij.

Flexofytol kopen

Je kan Flexofytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pre-Solden of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden