Flexipure 90 tabletten

€ 49,88
€ 38,91
Bespaar 22% (€ 10,97)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flexipure

Flexipure bevat kurkumine en Krill die bijdragen tot het behouden van gezonde gewrichten en tot het beschermen van het kraakbeen.

Gebruik van Flexipure

2 capsules per dag
Flexipure 90 tabletten
€ 49,88
€ 38,91

Laatste reviews en ervaringen met Flexipure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ingebruikname frexipure samen met Arti+ voor een nog betere soepelheid. Pijnlijke gewrichten en stijfheid zijn absoluut verdwenen. Ik mag echter niet langer stoppen dan een week zonder verlies van effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van deze capsules , ik heb deze op aanraden van de kinesist besteld ! Met de vorige (ander merk) capsules had ik nog steeds pijn .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexipure is een heel goed ontstekingsremmend middel voor wie lijdt aan reuma en artrose. Het heeft bovendien geen enkele negatieve uitwerking op de spijsvertering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima pillen werken goed, neem ze al drie manden en duidelijk beterschap kwa beweeglijkheid.Zeker een aanrader blijf deze voort nemen alleen de grootte van de pil is even slikken.£
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product dat voldoet aan de gestelde verwachtingen, en met advies van voorschrijvende arts. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Betrouwbare en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuur van 3 maanden Flexipure 90 St tabletten kan de artrose pijnen verminderen. Het beste resultaat krijg je door een periode van Flexipure inname af te wisselen met een paar weken niets in te nemen tegen de artrose. Dan kan je voelen of deze kuren je helpen bij de slijtage pijnen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om tekorten aan te vullen die nodig zij om kraakbeen te herstellen geloof ik zeer in deze ondersteuning. Je hoort het wel voldoende lang te nemen om er hulp van te krijgen maar versterken doet het; zeker wanneer het samen gaat met kine.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door mijn rhumatoloog na meerdere klachten aan de knie, en dit om de gewrichten soepel te houden. Ik kan op dit ogenblik na inname van anderhalve doos nog niet volledig beoordelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dirt product werd ons aangeraden door de chiropractor EN door de reumatoloog. Het is niet goedkoop maar wel de moeite waard. Na een inloopperiode van 60 dagen @ 2 tabletten per dag nemen we nu elke dag nog één tablet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexipure is een heel goed product om al de gewrichten soepel te houden, mijn man neemt het reeds een jaar en het blijft zijn werking doen. Een aanrader voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  FLEXIPURE WORDT GEBRUIKT DOOR MIJN VROUW OP AANRADEN VAN HAAR ARTS TEGEN ONTSTEKING VAN DE KLEINE GEWRICHTEN IN DE RUGGEWERVELS .IRRITATIE ONTSTAAN DOOR WRIJVING VAN DE KLEINE WERVELUITSTEEKSELS NA SLIJTAGE.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werk super goed zins ik dit neem moet ik zelf mijn kniebanden niet meer aan te doen. en als ik stop dan voel ik heel vlug het verschil dus blijf ik het in nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds jaren heb ik verschillende kurkuma producten gebruikt. Maar, van sommigen word ik misselijk. Door de bereidingswijze van dit product heb ik daar geen last van. Wel een onaangename "visgeur".
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als chronische zieke voel ik het verschil duidelijk in spieren en gewrichten en ben inmiddels al aan mijn 2de doos begonnen. Goedkoop is het niet maar ik heb er baad bij en dan heb ik het er voor over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flexipure tabletten werkt prima, voor het smeren en fit houden van de gewrichten, er zit een soort extra smereing in die op die plaatsen zoals schouders opgenomen worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een doos kan ik met een gerust hart schrijven dat het echt helpt. Een beetje sceptisch begon ik aan de kuur voor kniepijn. Maar nu ben ik bij dat het verholpen is zonder echte medicatie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Flexipure gebruik is de pijn is vermindert Of de soepelheid blijft, zal de toekomst nog moeten uitwijzen. Wel is gemakkelijk dat je curcuma en omega in 1 dosis hebt.

Flexipure kopen

Je kan Flexipure van het merk Pharco, geproduceerd door PHARCO INNOVATIONS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten