€ 47,20
€ 39,65
Bespaar 16% (€ 7,55)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Flexadin Plus Mini Veterinair 90 kauwtabletten
€ 47,20
€ 39,65

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin plus mini veterinair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor deze review zou ik het eens moeten vragen aan mijn hond, maar ik zie dat hij ze wel lekker vindt. Deze zouden zijn "oude" gewrichtjes een beetje ontlasten volgens de dierenarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed spul, scheelt de helft in prijs met mijn dierenarts. Mijn jack russel van 10 jaar heeft artrose in haar achterpoot door een operatie vroeger, sinds ze flexadine krijgt. Kan ze weer moeitloos verder.Ze kan vanzelf 10km mee wandelen. Ik ben zeer tevreden dat ik flexadine hier goedkoper heb gevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We geven sinds een aantal maanden Flexadin Plus Mini Verterinair aan één van onze siamese poezen, zij sukkelde al een tijdje met gewrichtsproblemen. Onze dierenarts raadde aan om eerst deze kauwtabletten te proberen én met resultaat! Sinds ze Flexadin neemt merken we een duidelijke verbetering, ze heeft veel minder pijn en is terug veel speelser en opgewekter. Gelukkig lust ze de smaak want onze andere poes vindt het maar niks. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor de hondjes een zeer lekker snoepje en dit ter ondersteuning van stramme spieren.nu loopt rikkie zonder problemen een half uurtje in de voormiddag en dan nog een half tot 1 uur in de namiddag.vroeger was hij stijf en stram.nu dank zij flexadin niet meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een van onze ons hondjes( dwerg snauzer) had pijnlijke kniegewricht ,en mankte bij het lopen . op aanraden van de veearts hebben we dagelijks het product fexadin plus gegeven .Nu speelt hij met ons ander hondje dat het een lust is , geen pijn meer en niet meer manken dus wij zijn heel tevreden en ons hondje ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij ondervinden een heel goed resultaat. Sinds ons cavalierke dit neemt, elke dag 1 kauwtablet, heeft ze weinig last van haar gewrichten wat ze voordien wel had.

Flexadin Plus Mini Veterinair kopen

Je kan Flexadin Plus Mini Veterinair van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flexadin of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten