€ 56,40
€ 40,04
(€ 133,47 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 16,36)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels


Flavo-C® Forte bevat 15% L-ascorbinezuur (de hoogste concentratie gestabiliseerde vitamine C) voor een optimaal herstellende werking. Dankzij zijn unieke penetratiesysteem kan Flavo-C® Forte snel en langdurig inwerken om het huidreliëf te herstellen. Het is de ideale verzorging om die zones te verzorgen die op het eerste gezicht onherstelbaar beschadigd lijken (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, lipcontour…). Deze verzorging kan samen met Flavo-C® serum als aanvalsbehandeling worden gebruikt om het effect van het serum te versterken.

Flavo-C Forte Serum is een product van Auriga International.

Indicatie

- Voorkomt huidveroudering. 
- Verzacht lijntjes en diepe rimpels (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Versterkt de werking van Flavo-C® serum.

Gebruik van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

- Voor alle huidtypes. 
- Enkele druppels Flavo-C® Forte ’s ochtends en ’s avonds met de vingertoppen op de te verzorgen zones aanbrengen (gezicht, oogomtrek, decolleté), vooral op de zones die het sterkt gehavend zijn door de tijd (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Als Flavo-C® Forte gebruikt wordt om het effect van Flavo-C® serum te versterken, volstaat het het product twee- à driemaal per week aan te brengen. 
- Contact met de ogen vermijden.

Ingrediënten Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

AQUA, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, ALCOHOL, ETHOXYDIGLYCOL, GINKGO BILOBA ROOT EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, FERULIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT
€ 56,40
€ 40,04
(€ 133,47 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit serum is mij ook aangeraden door meerdere dermatologen, als ik de kritieken op internet lees is dit ook een merk dat zeker niet genoeg bekendheid heeft. Ik merk dat dit serum heel goed inwerkt en effect heeft. Op langere termijn zal ik dit beter kunnen beoordelen. Ik blijf hem alleszins gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik het serum nu een tweetal weken en merk dat mijn huid veel egaler is. Pigmenten zijn fel verminderd en mijn huid voelt gevoed en zacht aan. Het is wel even wennen aan de geur, maar die trekt weg wanneer het product ingetrokken is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Dit is een topproduct zonder meer en doet wat het belooft! Mijn 20jarige dochter zei spontaan na een week gebruik dat m'n huid er zo glad en veel gezonder uitziet. Hoe komt dit toch? Voilà! Ik vind de groene minder geconcentreerde en dus ook goedkopere versie al zeker even goed, wou dit eens proberen maar het is een serieuze meerprijs bovenop de reeds dure aankoopprijs natuurlijk. Nu ja, dit is écht zonder meer het enige serum dat letterlijk zorgt voor meer gladgestreken huid én bij mij zijn er zelfs twee joekels van pigmentvlekken, die al jaren m'n gezicht (47j slechts) sieren, compleet vervaagd waarvan één bijna weg?!!! Het ruikt inderdaad niet zo lekker maar zoals de meeste zeggen, wat mij ook opvalt, bij je dagcreme erop verdwijnt deze geur zowat onmiddellijk en blijft niet hangen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels kopen

Je kan Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels van het merk Auriga, geproduceerd door ISDIN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flavo C of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Verhelderend
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Zuiverend