€ 57,61
€ 50,12
(€ 167,07 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 7,49)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels


Flavo-C® Forte bevat 15% L-ascorbinezuur (de hoogste concentratie gestabiliseerde vitamine C) voor een optimaal herstellende werking. Dankzij zijn unieke penetratiesysteem kan Flavo-C® Forte snel en langdurig inwerken om het huidreliëf te herstellen. Het is de ideale verzorging om die zones te verzorgen die op het eerste gezicht onherstelbaar beschadigd lijken (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, lipcontour…). Deze verzorging kan samen met Flavo-C® serum als aanvalsbehandeling worden gebruikt om het effect van het serum te versterken.

Flavo-C Forte Serum is een product van Auriga International.

Indicatie

- Voorkomt huidveroudering. 
- Verzacht lijntjes en diepe rimpels (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Versterkt de werking van Flavo-C® serum.

Gebruik van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

- Voor alle huidtypes. 
- Enkele druppels Flavo-C® Forte ’s ochtends en ’s avonds met de vingertoppen op de te verzorgen zones aanbrengen (gezicht, oogomtrek, decolleté), vooral op de zones die het sterkt gehavend zijn door de tijd (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Als Flavo-C® Forte gebruikt wordt om het effect van Flavo-C® serum te versterken, volstaat het het product twee- à driemaal per week aan te brengen. 
- Contact met de ogen vermijden.

Ingrediënten Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

AQUA, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, ALCOHOL, ETHOXYDIGLYCOL, GINKGO BILOBA ROOT EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, FERULIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT
€ 57,61
€ 50,12
(€ 167,07 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Verandering product

  Ik gebruik al jaren flavo c de normale en de forte. 2 weken geleden kreeg ik de flavo c forte opgestuurd. Het product is duidelijk verdund en heeft een alcoholische geur, dit had dit product ervoor duidelijk niet. De forte is normaal een zeer geconcentreerde en tamelijke dikke serum nu loopt het als water van mijn gezicht en is nog dunner dan de gewone flavo C. Ik nam al contact op met farmaline maar geen antwoord. Ik ben erg teleur gesteld en vraag me af wat ze hebben gedaan met dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Uitstekend serum Ik gebruik het al 15 dagen en ik heb zeer goede resultaten Persoonlijk hou ik van de geur. Het maakt het gladder en steviger!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed

  Goed product, effectief.

  Was deze beoordeling nuttig?

Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels kopen

Je kan Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels van het merk Auriga , geproduceerd door ISDIN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flavo C of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Verhelderend
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Zuiverend