Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels 30 ml

€ 56,40
€ 45,12
(€ 150,40 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 11,28)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels


Flavo-C® Forte bevat 15% L-ascorbinezuur (de hoogste concentratie gestabiliseerde vitamine C) voor een optimaal herstellende werking. Dankzij zijn unieke penetratiesysteem kan Flavo-C® Forte snel en langdurig inwerken om het huidreliëf te herstellen. Het is de ideale verzorging om die zones te verzorgen die op het eerste gezicht onherstelbaar beschadigd lijken (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, lipcontour…). Deze verzorging kan samen met Flavo-C® serum als aanvalsbehandeling worden gebruikt om het effect van het serum te versterken.

Flavo-C Forte Serum is een product van Auriga International.

Indicatie

- Voorkomt huidveroudering. 
- Verzacht lijntjes en diepe rimpels (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Versterkt de werking van Flavo-C® serum.

Gebruik van Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

- Voor alle huidtypes. 
- Enkele druppels Flavo-C® Forte ’s ochtends en ’s avonds met de vingertoppen op de te verzorgen zones aanbrengen (gezicht, oogomtrek, decolleté), vooral op de zones die het sterkt gehavend zijn door de tijd (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). 
- Als Flavo-C® Forte gebruikt wordt om het effect van Flavo-C® serum te versterken, volstaat het het product twee- à driemaal per week aan te brengen. 
- Contact met de ogen vermijden.

Ingrediënten Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels

AQUA, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, ALCOHOL, ETHOXYDIGLYCOL, GINKGO BILOBA ROOT EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, FERULIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT
Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels 30 ml
€ 56,40
€ 45,12
(€ 150,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Flavo-c forte serum anti-rimpels

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  onhandig om te gebruiken ,resultaat nog altijd niets veranderd aan mijn huid,dus forte serum heb mijn bedenkingen er over,is zeer duur in aankoop zonder resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch product, aangeraden door mijn dermatoloog, werkt voor gezicht, hangen en decolleté, zeker ook mengen met je handcrème! Ik gebruik dit product al een aantal jaren en mijn huid blijft er jong uitzien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  WoW! Wat een resultaat, duidelijk zichtbaar minder diepe rimpels na 4-6 weken bij het gebruik van het serum in combinatie met de crème Auriga. Ook de afhandeling bij Farmaline was goed!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het enige serum dat helpt! Zeer goed product.30mg is voor meerdere maanden gebruik. Gaat lang mee. Vergeleken met aankoop bij apotheker is het prijsverschil groot!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk aan te brengen en uit te wrijven, droogt vrijwel direct op zodat make up kan aangebracht worden. Ruikt niet en irriteert niet, zuinig in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product met meeste vitamine C, en in deze vorm meest effectieve werking. Aangeraden door dermatoloog. Te verkiezen boven alle andere producten met vitamine C. Zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar sinds 2 weken gestart, maar merkte van in het begin al verbetering. Niet goedkoop, wel zuinig in gebruik. De geur is inderdaad niet prettig, maar met een lekkere dagcrème erover, ruik ik er niets meer van.

Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels kopen

Je kan Flavo-C Forte Serum Anti-Rimpels van het merk Auriga, geproduceerd door ISDIN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flavo C of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Verhelderend
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Zuiverend