€ 22,86
€ 20,57
(€ 41,14 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,29)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Flaminal Hydro

Een hydroactieve colloïdale gel op basis van alginaten en een antimicrobieel enzymensysteem. Bevordert het herstel van een wonde. Bezit een vochtabsorberend effect.

Aangewezen bij droge tot matig exsuderende wonden zoals bv. doorligwonden, brandwonden of oncologische wonden.

Gebruik van Flaminal Hydro

1. Eerst de wonde reinigen en spoelen, daarna voorzichtig droogdeppen.
2. Een dikke laag gel op de wonde aanbrengen, niet op de wondranden.

Ingrediënten Flaminal Hydro

Sodium alginate, calcium alginate, alginic acid, macrogol 300/1500, hydroxypropylcellulose, glucoseoxidase, lactoperoxidase, guaiacol, aqua.

€ 22,86
€ 20,57
(€ 41,14 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Flaminal hydro

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit middel 1 week, elke dag verschonen, gisteren leek de wond schoon nu echter lijkt er een dikke gelige laag op de wond te zitten. hoort dit bij de genezing? ondanks de held week anti biotica pillen geslikt te hebben. wie heeft deze ervaring ook?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over het product mijn wonde geneest hierdoor sneller, het brandt wel op de wonde, maar dit neem ik er wel bij als het de genezing bevordert
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf houdt de wonde soepel waardoor genezing geleidelijk kan gebeuren. Het prikt ook niet en zorgt niet voor allergische reactie. Het zorgt voor een goede wondheling.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende zalf mits langdurig gebruik! De zalf is geur- en kleurloos en goed uitsmeerbaar. Wel geduld hebben totdat de zalf is ingetrokken er verschijnt een witte film, anders overal witte schilfertjes indien je onmiddellijk kledij aantrekt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb met Flaminal Hydro prima ervaring bij open wonden en decubitus. In combinatie met Mepilex verband. De Flaminal ruim aanbrengen op de wond en afplakken met Mepilex. Niet nat laten worden. Drie dagen laten zitten, daarna goed uitspoelen en opnieuw verbinden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  snel voor levering en normale prijs.Gemakkelijk om online.Keuze van producten online zonder het bewegen te bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben deze gekocht en gebruikt omdat dit in het ziekenhuis aangeraden werd. Geeft een afdekking van de wonde waardoor er ook geen korst gevormd wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hydrogel te gebruiken bij alle soorten wonden. Bezit een genezende werking om infectie- en ontstekingsvrije wonden op te laten granuleren. Het reguleert de vochtbalans in de wonde. Geschikt voor droge wonden en voor wonden met matige hoeveelheid exsudaat. Bij veel exsudaat Flaminal Forte aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt uitstekend voor open brandwonden. 2x daags aanbrengen in ruime hoeveelheid op de wonde. Zelf dekte ik dit af met een plastic folie en dan een windel. Aan te raden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor het elimineren en voorkomen van het opnieuw verschijnen van fibrine in grote ulcera..... Jammer dat het zo duur is - Goed product toch al
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer positief verrast door de hulp van deze crème voor genezing. Ik kon een wond niet sluiten en deze crème hielp me. Ik heb er al een tweede tube van gekocht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer geschikt voor het verzorgen van moeilijk te genezen exuderende wonden als blaren van allergische aard: Het maakt een mooi afdekplaat zodat de onderliggende huid en wondoppervlaktes afgedekt blijven tegen mogelijke ziektekiemen. Best laten aanbrengen en bewerken door een verpleegster.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel tevreden van dit product. makkelijk aan te brengen dringt snel in ideaal voor wonden die nog wat moeten genezen een aanrader voor iedereen met een wonde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een hele fijne zalf. Voor de insteekopening van mijn sonde. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ik geen ontstekingen krijg. En, doordat ikallergiscg ben voor silicone van de openingsronde, vormt de zalf een mooi dun filter op mijn huid, zodat die niet stuk gaat of gaat ontsteken. Ik ben er super blij mee. Gebruik dit al 2 jaar in volle tevredenheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffende zalf die grote en kleine wonden ontsmet, beschermd tegen microben en de wonde mooi en snel heelt. De wonde zal geen littekens achterlaten. Ook aangewezen bij brandwonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme gebruik ik voor herstelling van een wonde. laatste keer gebruikt voor een brandwonde door een strijkijzer. Heel doeltreffend! de wonde was vlug genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima spul; ik kreeg al een monstertubetje van de huisarts. Moet echt in de open wond; niet op de wondranden. Lijkt wondvocht naar boven te trekken en af te voeren op wondbedekking. Houdt open wond vochtig. Duidelijke bijsluiter. Ook nog snelle bezorging; dank. JT
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zalf om wonden (groot en klein) snel en mooi te laten genezen. Geen dikke korsten, geen littekens. Een echte aanrader voor wondes van groot en klein.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Flaminal Hydro en Flaminal Forte maken deel uit van een innovatieve familie van producten om wonden te behandelen en genezing te bevorderen door meerdere acties. Op de website van Flen Pharma ziet u de unieke combinatie van eigenschappen en acties die zij aanbieden. Persoonlijk vind ik deze producten opmerkelijk Natuurlijk is het altijd nodig om uit te zoeken wat geschikt is voor elk type letsel en elke fase van genezing
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flaminal Hydro on wound healing and repair scarring effect is very good, it is the home standing medicine, especially with the baby's family, Flaminal Hydro must be essential!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goede zalf om te gebruiken bij brandwonden in combinatie met kompressen. Is wat aan de dure kant maar is zeker de moeite waard, brandwond geneest veel rapport en liet bij mij geen littekens achter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product, zalf werkt goed bij het openhouden van ontsoken wonden, het vuil komt er goed uit i.c.m. schuimcompres en kan dan 3 à 4 dagen blijven zitten. Daarna goed uitspoelen met sterke douchestraal en weer nieuwe zalf met schuimcompres aanbrengen. Alleen ontbret het spuitmondje om de zalf goed aan te brengen op de wond en een spatel om de zalf aan te drukken, zoals in het ziekenhuis gebeurt.

Flaminal Hydro kopen

Je kan Flaminal Hydro van het merk Flen Pharma, geproduceerd door FLEN HEALTH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flaminal of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij doorligwonden
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten