€ 16,46
€ 13,33
(€ 13,33 / 100 g)
Bespaar 19% (€ 3,13)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Flamigel

Flamigel is een hydroactief colloid gel-verband. Flamigel bevordert het herstel van de huid, door het vochtgehalte te regelen ter hoogte van de micro-omgeving van de wonde.

Indicatie

- Brandwonden
- Schaafwonden
- Zonnebrand
- Snijwonden
- Open wonden

Gebruik van Flamigel

- Bij oppervlakkige brandwonden en schaafwonden: Breng Flamigel voorzichtig op de te behandelen plaats aan en spreid de gel open (niet inwrijven).

- Bij open wonden:
1. de wond spoelen en reinigen
2. Voorzichtig droogdeppen
3. Een dikke laag (5mm) Flamigel aanbrengen op de wond
4. Flamigel fixeren met een verband naar keuze

Ingrediënten Flamigel

Zuur colloïdaal polymeer; Arginine

Waarschuwing

Flamigel niet gebruiken op de oogleden of in de ogen als ooggel.

Flamigel 100 g
€ 16,46
€ 13,33
(€ 13,33 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Flamigel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een ernstige brandwonde gehad op de onderkant van mijn pols (kokende soep). Gedurende twee weken heb ik 's morgens en 's avonds een dikke laag flamigel aangebracht onder een windel en de wonde is mooi genezen zonder littekenvorming, dus zeker een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënt middel om diverse verwondingen te verzorgen. Zowel kleine open wondjes als brandwonden kunnen behandeld worden en genezen snel. Levering en prijs/kwaliteit verhouding zijn goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel is een zalf die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken .Bij schaafwonden ,brandwonden, wondjes aan de mondhoeken enz . Wij zijn tevreden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iets wat je altijd in huis moet hebben is flamigel. Het door iedereen gekende product voor brandwonden. Een ongeluk is snel gebeurd en dan kan je het beter meteen verzorgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel is zo een goede gel als men verbrand is. Als de gel aangebracht wordt is de roodheid van de huid vlug genezen. Het voelt ook heel zacht aan en kan worden bevestigd met een verband.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed resultaat reeds na een paar keer gebruikt te hebben voor behandeling van open wonden. Gunstig resultaat bij brandwonden praktisch geen littekens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel is een uitstekende helende zalf voor brandwonden.Het verzacht de pijn, vermits de brandwonde afgesloten is van de lucht.Dit produkt zou in elke huisapotheek moeten aanwezig zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een niet te missen product in iedere koelkast. Ideaal voor brandwonden, voor zonnebrand, ook goed voor schaafwonden, zelfs voor puistjes enz. kortom niet te missen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie gel werkt fantastisch wij gebruiken het voor als we ons verbranden en voor het verzorgen van nieuwe tattoos werkt snel en goed een echt aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn benen waren serieus verbrand door de zon en na hier wat te zoeken besloot ik flamigel te gebruiken, top ! na paar dagen alles mooi genezen, als het voor alles zo goed werkt, kan je het niet meer missen in huis !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel is de zalf voor elk kwaaltje. Of je nu gevallen bent, een schaafwonden hebt, je je verbrandt hebt, flamigel erop smeren en binnen een paar dagen is de wonde genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed wondhelend middel, ik gebruik het ook om aan puistjes te smeren, de dag nadien is het puistje meestal verdwenen, is een product dat iedereen in huis zou moeten hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel smeert makkelijk en is heel erg doeltreffend om verbranding van de huid te genezen, iedere zomer zit deze in mijn valies om te gebruiken tegen zonnebrand.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient middel tegen brandwonden maar is ook verfrissend bij roodheid na het zonnen. Wij nemen dit steeds mee op vakantie.Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel is makkelijk aan te brengen, prikt niet op open wonden en zorgt voor een goede genezing. Het werd ons aangeraden door de huisarts. Heel verzachtend
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flamigel komt altijd van pas in huis. Wanneer er wondjes zijn snij of schaafwonden. Flamigel erop en een pleister en de wond is in de korste keren genezen zonder lidteken. Komt ook goed van pas bij brandwonden. Uitstekend product!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer efficiënt middel tegen vele aandoeningen en verwondingen , gemakkelijk en snel aan te brengen ; geen huidirritaties , ik gebruik het regelmatig en tot algehele voldoening
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 2 kinderen en gebruik gemakkelijk flamigel. Voor brandwonden, schaafwonden is er geen betere gel om de wonden te genezen! supertevreden hiermee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik eens verbrand was door de zon zei mijn apotheker me dat aftersun smeren geen enkele zin heeft bij zonnebrand en raadde me Flamigel aan. Het heeft me echt goed geholpen en sindsdien heb ik altijd een tube Flamigel thuis (grote tube) en ook mee op reis (kleine tube).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte klassieker. Goed voor brandwonden en schaafwonden. Stilt de jeuk en verzacht onmiddellijk. Wonden genezen sneller en zijn minder pijnlijk ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor een wondheling in een vochtig milieu. Geen pijn bij verwijdering, dit steeds in combinatie met melolinverband. Zelfs ideaal bij zonnebrand .

Flamigel kopen

Je kan Flamigel van het merk Flen Pharma, geproduceerd door FLEN HEALTH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Flamigel