€ 6,49
€ 5,78
(€ 14,45 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 0,71)
Fixodent Pro Plus Duo Action Kleefpasta 40 g
Fixodent Pro Plus Duo Action Kleefpasta 40 g
€ 6,49
€ 5,78
(€ 14,45 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Fixodent pro plus duo action kleefpasta

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Il y a un moment où on n'y échappe pas. Pas persuadée de l'éclat et de la blancheur. Goût intéressant et agréable mais sans plus. Je pense que je pencherai sur un autre "goût" au prochain achat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede kleefpasta. Deze moet ik maar eenmaal per dag aanbrengen en het gebit blijft de ganse dag goed vastgehecht. Is een echte aanrader. Had het eerst uitgetest en was er zo tevreden over dat ik er 10 stuks van besteld had en de volgende dag geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed produkt! Heb veel andere geprobeerd, maar alleen fixodent pro plus geeft mij de gewenste resultaat. Bij Farmaline bestellen is een plezier, 1 eenvoudig mailtje volstaat om je gewenste producten in huis te krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij is dit veruit de enige kleefpasta die helpt om mijn gebit op de juiste plaats te houden, wel moet ik het na het eten telkens opnieuw aanbrengen maar dan ben ik wel gerust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fixodent Pro Plus Duo Action Kleefpasta is de beste die ik tot nu toe geprobeerd heb. Denk stuk of 6 soorten. Deze houdt het gebit veel langer op zijn plaats. Niet na elke maaltijd terug plakken!

Fixodent Pro Plus Duo Action Kleefpasta kopen

Je kan Fixodent Pro Plus Duo Action Kleefpasta van het merk Fixodent, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Fixodent of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen