€ 13,45
€ 10,63
Bespaar 21% (€ 2,82)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fit-O-Trans

Fit-o-Trans is een voedingssuplement op basis van planten, voor uw darmcomfort.

Indicatie

Transit & darmflora

 • Dankzij rabarber en Cassiafistula die zacht stimulerend werken op de transit
 • Dankzij artisjok die de vertering bevordert
 • Dankzij venkel die winderigheid vermijdt

Gebruik van Fit-O-Trans

1 tot 3 tabletten 's avonds innemen.

Ingrediënten Fit-O-Trans

Droog extract van Rabarber (Rheum palmatum L. of Rheum officinale Baill. - 174mg/tablet)
Fructo Oligo Sacchariden (FOS - 95mg/tablet)
Droog extract van artisjok (Cynara scolymus L. - 60mg/tablet)
Droog extract van venkel (Foeniculum vulgare M. - 50mg/tablet)
Droog extract Cassia Fistula (Cassia Fistula L. - 12mg/tablet)

Vulstof: micokristallijne cellulose
Maltodextrine
Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcelluluse
Antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide, magnesiumstearaat

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen dit middel niet gebruiken zonder medisch advies. De inname van laxeermiddelen, zelfs met een beperkte werking, dient samen te gaan met enkele basisregels van de dieetleer, zoals voldoende drinken en voldoende voedingsvezels verbruiken. De inname van laxeermiddelen dient beschouwd te worden als een tijdelijke maatregel en mag zonder medisch advies niet meer dan 10 opeenvolgende dagen aanhouden. In geval van chronische constipatie, vraag het advies van uw behandelende arts.
Fit-O-Trans 90 tabletten
€ 13,45
€ 10,63

Laatste reviews en ervaringen met Fit-o-trans

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Fit-O-rans is gemakkelijk in te nemen, en werkt vrij snel. Bij gebruik op lange termijn heb ik deindruk dat Fit -O-Trans zijn effect verliest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte service,vlotte afhandeling.Enkel jammer dat DPD zich niet aan de stipte levering houdt.Iedere keer weer problemen met koerierdienst DPD.Maar daar kan de apotheek niks aan verhelpen.Misschien eens een andere koerier aanwerven voor verzending?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt, het is op natuurlijke basis (zonder senna, heel belangrijk voor de darmen dus anders krijg je van die luie darmen). Ik neem dit elke avond voor het slapengaan en kan de volgende ochtend gemakkelijk naar het toilet, wat voordien soms dagen duurde en veel last had van opgeblazen gevoel, krampen enz.. Met fit)o-trans heb ik dit probleem niet meer :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed produkt bij constipatieproblemen. Gemakkelijk in te nemen. Geeft geen darmkrampen en is heel efficient. Na een tijdje echter is het gebruik van imutis aan te raden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  geeft onmiddellijk effect na iname 3 tabletten efficient maar niet genesend. Het Venkelkruid doet wel degelijk zijn werking. Aan te raden voor mensen met chronische constipatie problemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt, het heeft dezelfde werking als bij de apotheker van aan je deur maar het aantal is groter voor een voordelige prijs. Aanrader voor moeilijk werkende darmen. Je lichaam wordt er ook niet afhankelijk van. Gewoon nemen wanneer je het nodig vindt!

Fit-O-Trans kopen

Je kan Fit-O-Trans van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Fit-O-Trans of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering