€ 22,95
€ 19,51
(€ 40,65 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 3,44)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Feliway Friends Kat Navulling

Feliway® Friends, een veilig en natuurlijk product op basis van het Cat Appeasing Pheromone (C.A.P.). Dit is het stofje dat een moederpoes aan haar kittens geeft om hen een veilig gevoel te geven en samen een hechte band op te bouwen. Het helpt conflicten en spanningen tussen katten in huis te verminderen en hen in harmonie te laten samenleven. Het wordt ingezet bij vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen.

Indicatie

Helpt stress verminderen en geeft je kat een heerlijk rustig gevoel.
 

Gebruik van Feliway Friends Kat Navulling

Gebruik FELIWAY® minstens 30 dagen continu voor het beste resultaat. De eerste verbeteringen kunnen de eerste week al zichtbaar zijn!
 

Waarschuwing

Niet aanbevolen bij overmatige agressie tussen katten of tegenover katteneigenaren.
Bijkomende gedragstraining en omgevingsaanpassingen kunnen dan nodig zijn, alsook een advies van de dierenarts.
€ 22,95
€ 19,51
(€ 40,65 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Feliway Friends Kat Navulling

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer eenvoudig in gebruik. Mijn katten zijn gezelliger. Mijn katertje verspreidt zijn geuren niet langer in huis. Een oplaadbeurt heeft een effectieve duur van ongeveer een maand. Zeer tevreden over het product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Heel goed ;vele huisdieren bij elkaar , dat is soms om problemen te krijgen. De ene kan de andere niet uitstaan, zit op zijn of haar plaats . Met dit ; geen chaos meer

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  We hebben een kat met gedragsproblemen, omdat hij op een feliway staat, hij is veel rustiger en zijn aftekeningen zijn minder talrijk. Onze dierenarts heeft dit product aanbevolen. Als u een gecastreerde kat in huis heeft die urineert en markeert, zorg er dan eerst voor dat de oorzaak gedragsmatig is en niet fysiologisch (diabetes, urinewegproblemen). Het vereist ook een beetje geduld, de effectiviteit van het product kan van dier tot dier verschillen en de resultaten verschijnen pas na gemiddeld 10 dagen. Idealiter slaapt het dier binnenshuis in een gesloten ruimte. Als dit niet mogelijk is, hebt u mogelijk meerdere roosters nodig om het oppervlak van meerdere ruimtes te bedekken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Feliway Friends Kat Navulling kopen

Je kan Feliway Friends Kat Navulling van het merk Feliway, geproduceerd door CEVA SANTE ANIMALE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Feliway of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress