€ 39,95
€ 33,96
Bespaar 15% (€ 5,99)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Fat Target

Fat target werkt op 5 manieren in op uw figuur: 

 • FAT TARGET verwijdert de schadelijke vetten van de maaltijden door ze in de darmen te verwijderen
Dit betekent dat u voor eenzelfde voeding minder calorieën opneemt. U kunt dus normaal blijven eten. FAT TARGET maakt uw maaltijden meer “light”. Dit wil niet zeggen dat u steeds al wat u wilt kunt eten. Wanneer u alle dagen hamburgers met friet eet, zal FAT TARGET de maaltijden wel verwerken, maar u zal toch meer calorieën dan gewoonlijk opnemen. Uiteraard is het zo dat u sneller zal afvallen als u gezond en evenwichtig eet. FAT TARGET werkt daarbij als aanvulling om de resultaten te versnellen. FAT TARGET is een hulpmiddel, geen remedie.
 • FAT TARGET is een natuurlijke hongerstiller
De appelpectine in FAT TARGET houdt uw eetlust onder controle. U voelt minder behoefte om te eten. Door minder te eten, beperkt u de opname van calorieën.
 • FAT TARGET helpt u om calorieën te verbranden
De opname van FAT TARGET helpt uw metabolisme te activeren en meer calorieën te verbranden dan normaal. Door calorieën te verbranden, bereikt u sneller een calorisch deficit (opname van calorieën is lager dan het verbruik). Uw lichaam put uit uw vetten om te functioneren, wat ertoe leidt dat u afvalt.
 • FAT TARGET bevordert de transit en reinigt het organisme
De schadelijke vetten van uw maaltijden worden door FAT TARGET in de darmen verwijderd. Het is dus essentieel om de transit te bevorderen om uw organisme te reinigen. Dit heeft ook als voordeel dat u een bolle buik vermijdt, wat leidt tot het 5e effect dat FAT TARGET op uw figuur heeft.
 • FAT TARGET draagt bij tot een snel platte-buikeffect
Dankzij het effect van een betere transit en het feit dat het calorieën helpt te verbranden en hun opname te beperken, geeft FAT TARGET snel een effect van “platte buik”.

Indicatie

 • darmregulator
 • verbrandt calorieën
 • natuurlijke hongerstiller
 • snel platte-buikeffect
 • absorbeert schadelijke vetten in uw maaltijden
Fat Target is geschikt voor vrouwen én mannen. De plantaardige capsules bevatten geen varkensvlees en geen gluten.

Gebruik van Fat Target

Neem 10 à 15 minuten voor de maaltijd in met een groot glas water. 

Naargelang de maaltijd neem je 1, 2 of 3 capsules: 
Lichte maaltijd: 1 capsule 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Normale maaltijd: 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zware maaltijd: 3 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zeer zware maaltijd (bv.: Kerstmis, Nieuwjaar…): 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water en 2 capsules in het midden van de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Fat Target

Glucosamine/Chitosan: aat toe om - als een magneet - de schadelijke vetten in uw maaltijden aan te trekken en ze te vangen vooraleer deze vetten in uw organisme worden opgenomen. Zo worden deze vetten onverteerbaar en worden ze verwijderd in de darmen. Reiniging van het organisme.
Plantago Ovata Forssk: Darmregulator, beschermer op de wand van de maag en de darmen, hongerstiller.
Glusomannane/Konjac: Bevordert de verlaging van de slechte cholesterol (LDL), de bloedsuikerspiegel, absorbeert slechte vetten, darmregulator, hongerstiller.
Appelpectine: Laat toe om uw eetlust te controleren dankzij een natuurlijke hongerstiller en zonder nadelige effecten voor uw lichaam met een anti-obesitasactie.
Extract ascophyllum nodosum: Drainage, verwijdering van vetten.
Colapoeder: FAT TARGET activeert de verbranding van calorieën (thermogenese) om de reeds opgeslagen vetten te verbranden.
Citrus Aurantium: Activeert de thermogenese (verbranding van calorieën) / Snel platte-buikeffect
Chroom: Bevordert de regulering van het insulinegehalte in het bloed.
Vitamine C : Anti-oxidante werking, tegen de veroudering van de huid.

ALLERGENEN: bevat stoffen op basis van schaaldieren

Waarschuwing

 • Niet gebruiken als vervangingsmiddel voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde levensstijl.
 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Niet toedienen aan kinderen onder de 12 jaar.
 • Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding.
 • Niet gebruiken in geval van een behandeling met antihypertensiva.
 • Niet gelijktijdig met geneesmiddelen gebruiken.
 • Het gebruik van het product stopzetten in geval van agitatie of nervositeit.
 • Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking.
€ 39,95
€ 33,96

Laatste reviews en ervaringen met Fat target

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bijna een maand vet doel en al drie kg lichter, super tevreden met deze behandeling en zonder bijwerkingen, ik beveel het aan en naast mezelf zal aanraden sommige.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt voor mij totaal niet. Na 1 doos geen enkel resultaat, nog geen 100 gram afgevallen en buik nog steeds even opgeblazen. Erg jammer, ik had er meer van verwacht
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er tevreden over! Ben wel nog maar 14dagen mee gestart. Ik hoop dat het verder nog een beter resultaat gaat geven. Vindt het juist vervelend dat het zo grote capsules zijn.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vermager er niet van, ik blijf eerder stabiel na een vetrijke of zware maaltijd Minder opgeblazen gevoel na de maaltijd Ben wel wat teleurgesteld, had graag wat kilo’s verloren!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt helemaal niet, zelf niet met op te letten op wat je eet, veel water drinken etc. Geprobeerd gedurende drie weken, niet afgevallen, ook moeilijk om naar toilet te gaan.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer, geen resultaat, alvast niet week 1. Ik ga verder tot de verpakking leeg is en hoop op toch nog het beloofde resultaat. Wel geen nevenwerkingen zoals krampen of dergelijke ondervonden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  après un mois d'essai avec fat targer 180 toujours pas de résultats obtenus ..peut être faut il attendre la deuxième boîte pour voir un changement car poir le.moment je suis déçue
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit nu samen met een aangepast dieet en het werkt goed. Heb minder honger en verlies regelmatig gewicht. Dit is een goede ondersteuning bij een lage calorieën dieet.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het meest slechte product. Je buik zwelt op je kan niet meer naar het toilet. Rommel dus niet echt aan te raden. Er zullen betere producten zijn die wel hun werk doen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb FAT TARGET 2 maanden gebruikt en ben erg blij met de resultaten. Geen bijwerkingen en het is het eerste product dat mijn lichaamsgewicht zo sterk heeft verminderd
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product verloor 4kg in een maand geen bijwerkingen niet erg beperkend Ik raad ik aan ideaal voor een gewichtsverlies of voor een stambilisatie niet teleurgesteld
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat ik al twee weken gebruik. Het helpt me om mijn gewicht te behouden, maar niet om gewicht te verliezen, wat beter zou zijn. Ik ga de doos afmaken, ik wacht op het eindresultaat.

Fat Target kopen

Je kan Fat Target van het merk Souranis Europe, geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Platte Buik > In te nemen