€ 15,35
€ 13,82
Bespaar 10% (€ 1,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fashy Warmwaterzak + Hoes 2,0L

Dop inbegrepen.
€ 15,35
€ 13,82

Laatste reviews en ervaringen met Fashy Warmwaterzak + Hoes 2,0L

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fan van Fashy

  Als chronisch pijn patiënt maak ik vrijwel dagelijks gebruik van een warmwaterzak, soms zelfs van meerdere tegelijk. Al zoekend kwamen mijn man en ik enkele jaren terug bij Fashy terecht, en hebben het daar sedertdien bij gehouden. Ze hebben een brede opening waardoor het ingieten van heet water veel handiger en veiliger is. Veel warmwaterzakken geven een rubberachtige geur af, waar mijn ademhaling allergisch op reageert. Bij Fashy is er hooguit een zweetgeur die in de hoes kruipt na een tijdje. De hoes kan er gemakkelijk afgehaald en gewassen worden. Dan is dat meteen opgelost. Door het zeer intensief gebruik komen er op de duur wel scheuren in de hals. Wanneer we dit zien vervangen we de zak snel uit schrik dat dit tot lekken zou leiden. Tot nu toe is alles altijd veilig en droog gebleken, nochtans. Top product!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Had er zo al eentje, heel tevreden van en nu dus nog een bijgekocht voor de zoon. Handige warmwaterkruik. Goede grootte en handig in gebruik. Dop gaat goed en eenvoudig dicht dus geen zorgen voor lekkage.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fashy Warmwaterzak + Hoes 2,0L kopen

Je kan Fashy Warmwaterzak + Hoes 2,0L van het merk Fashy , geproduceerd door ACA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE