€ 30,00
€ 25,80
(€ 13,44 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 4,20)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ezerex

Ezerex is een voedingssupplement gebaseerd op L-arginine, proionyl-L-carnitine en vitamine B3 (nicotinezuur), die een fysiologische en nutritionele ondersteuning bieden in geval van erectiele disfunctie.

Indicatie

Mannelijke vitaliteit.

Gebruik van Ezerex

De aanbevolen dosis is 1 zakje per dag, opgelost in een glas water.

Ingrediënten Ezerex

L-arginine, fructose, propionyl-L-carnitine hydrochloride, vitamine B3 (nicotinezuur); Zuurmaker: citroenzuur; Smaakstoffen: citroen, tonic water; Zoetstoffen: acesulfaam kalium, natriumsaccharinaat; Antiklontermiddel: colloïdaal silicium; Kleurstof: vitamine B2 (E 101).
 
Voedingswaarde per zakje: L-arginine 2.500 mg, propionyl- L-carnitine hydrochloride 250 mg (gelijkwaardig aan 160 mg L-carnitine), vitamine B3 (nicotinezuur) 20 mg (111% ADH*), koolhydraten 1,5 g. Energiewaarde: 6,0 kcal / 25,4 kJ. (*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

Waarschuwing

 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • In geval van gebruik gedurende langere perioden (meer dan 6 tot 8 weken) is advies van een professionele zorgverlener vereist.
 • Het product mag niet worden ingenomen in geval van lever- of nierziekten, zwangerschap en door kinderen onder de 12 jaar, tenzij aanbevolen door de professionele zorgverlener.
 • Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van gevarieerde voeding. Gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vormen de basis van een goede gezondheid.
 • Gebruik dit product niet als u een bekende overgevoeligheid heeft voor een van de bestanddelen van Ezerex.
 • Bij kamertemperatuur (15-25°C) en uit het zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 30,00
€ 25,80
(€ 13,44 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ezerex

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik het product nog niet lang en denk dat de werking optimaal wordt na een langere periode van inname geeft toch een goed gevoel na ongeveer een week
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  c'est parfait. C'est exactement ce que je voulais. Cette crème correspond au produit présenté. Je recommanderais ce produit à mon entourage et mes amis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je pebse que ce produit marche super bien en sachet comparé au pilule à avaler. Dommage que le gout soit au citron. A tester sur une longue durée.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed voedingssupplement op basis van Larginine is het belangrijkste substraat voor de productie van stikstofmonoxide, dat een sleutelrol speelt in de vaatverwijding en daardoor bijdraagt aan een gezonde bloedcirculatie
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de verzending is snel, de deadlines worden gehaald en ik denk dat de kwaliteit er is. Bestellen via e-mail is eenvoudig en snel en het assortiment is zeer uitgebreid. Goed en serieus bedrijf.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goed product gemakkelijk te leren met een citroensmaak, aangenaam om te drinken, duidelijk verbeteringsresultaat door het dragen voor het nemen, adviseer ik, hebben op tijd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zoeken op de site is eenvoudig en snel. Er is keuze uit verschillende betaalmethoden. Ik heb mijn bestelling zeer snel ontvangen. Alles ging goed en ik beveel Farmaline aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dat Ezerex, zoals wordt geadverteerd, ook goed voor de sex zou zijn heb ik niet gemerkt (staat ook niet in de bijsluiter) maar het is wel goed voor de prostaat (plassen) en animeert.

Ezerex kopen

Je kan Ezerex van het merk Sigma, geproduceerd door SIGMA-TAU HEALTHSCIENCE BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Erectieproblemen
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Erectieproblemen
Seksualiteit > Bevordering Seksuele Prestatie
Seksualiteit > Erectieproblemen