Eye Care Pharma Souples FR 50 ml

Eye Care  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 5,45
€ 4,80
(€ 9,60 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 0,65)

Omschrijving van Eye Care Pharma Souples FR

Een complete hypoallergene oplossing voor zachte contactlenzen en siliconen hydrogellenzen met een gegarandeerde doeltreffendheid, veiligheid en comfort. Aangezien contactlenzen u in staat stellen om uw blik te optimaliseren, is het onderhoud van de lenzen belangrijk om de veiligheid van uw ogen te garanderen.

Pharma Soft verwijdert residu's, ontsmet, verwijdert bacteria en andere micro-organismen. Vermijdt de eiwitaanslag op de lenzen waardoor ze steeds proper zijn. Spoelt en hydrateert de lenzen voor een onmiddellijk comfortabel gevoel gedurende de hele dag. Zorgt ervoor dat de tranen optimaal gehydrateerd zijn zodat de lenzen steeds aangenaam aanvoelen.

Gebruik van Eye Care Pharma Souples FR

Was en spoel de handen steeds grondig. Maak de lenzen schoon en ontsmet ze na gebruik. Houd de lenzenetui proper. Verwijder de lenzen wanneer de ogen rood en geïrriteerd zijn of contacteer een specialist. Zorg ervoor dat u steeds een bril en al het nodige bij de hand heeft om de lenzen te verwijderen. Breng make-up aan na het inbrengen van de lenzen. Bewaar lenzen nooit zonder de bewaaroplossing. Leen lenzen nooit uit. Draag nooit lenzen in zwembaden of jacuzzi's.

Ingrediënten Eye Care Pharma Souples FR

Polyhexaméthylène biguanide à dose optimisée, Polyoxyéthylène, Polyoxypropylène Copolymer, Polyoxyéthylène Glycol 300, Système tampon, Edetate de sodium, Chlorure de sodium, Eau purifiée
€ 5,45
€ 4,80
(€ 9,60 / 100 ml)

Eye Care Pharma Souples FR kopen

Je kan Eye Care Pharma Souples FR van het merk Eye Care , geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen