€ 19,14
€ 16,27
Bespaar 15% (€ 2,87)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Durex Extra Safe Condooms

Durex Extra Safe is ontwikkeld voor wie zekerheid wil dat het condoom dat je gebruikt veilig is. Maar die zekerheid betekent niet dat je met minder comfort genoegen moet nemen. Met Extra Safe hoeft dat niet. De speciale manier waarop we onze condooms maken, zorgt ervoor dat onze Durex Extra Safe condooms lekkerder ruiken. Geen vervelende afleidingen, je kunt gewoon ontspannen genieten.
- Nominale breedte 56 mm
- De condooms zijn voorgevormd met het Easy-OnTM* design, met reservoir voor comfort en goede pasvorm
- Transparant van kleur en voorzien van extra (siliconenbasis) glijmiddel en reservoir
- Dermatologisch getest
- 100% elektronisch getest

*Easy-on: een unieke anatomische vorm om het condoom gemakkelijk om te doen en af te rollen en met een fris en licht glijmiddel dat de latex geur verbloemt.

Indicatie

De klassieke Durex condoom van latex met een extra hoeveelheid glijmiddel en een nominale breedte van 56mm.

Gebruik van Durex Extra Safe Condooms

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Controleer de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking voordat je het condoom gebruikt. Scheur de verpakking open aan de scheurrand en haal het condoom eruit. Doe dit voorzichtig in verband met eventuele beschadigingen door vingernagels of scherpe voorwerpen zoals sieraden of piercings.

Een van jullie beiden kan het condoom om de stijve penis doen. Zorg er wel voor dat je het condoom omdoet voor je gaat vrijen. Hierdoor voorkom je ongewenste zwangerschappen en bescherm je jezelf tegen eventuele seksueel overdraagbare aandoeningen.


Controleer of de rand zich aan de buitenkant bevindt. Als de rand zich aan de binnenkant bevindt, zit het condoom binnenstebuiten. Knijp in de top van de condoom zodat er geen lucht meer inzit.

Houd het condoom nog steeds bij de top vast, breng het aan om de penis en rol het met je andere hand af over de gehele lengte van de penis. Als het condoom tijdens het vrijen omkrult, moet je het meteen weer recht naar achteren trekken. Als het condoom eraf glijdt, moet je stoppen en een nieuw condoom omdoen.

Meteen na de zaadlozing en voor het terugtrekken van de penis moet je de rand van het condoom om de nog stijve penis goed op zijn plaats houden. Haal het condoom eraf, wikkel het in een tissue en gooi het in de afvalemmer. Condooms mogen niet in het toilet worden weggegooid.

Waarschuwing

Bewaar de condooms op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht om zeker te zijn van een optimale bescherming.
€ 19,14
€ 16,27

Laatste reviews en ervaringen met Durex Extra Safe Condooms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Très résistant

  Ayant testé et approuvé d'autres modèles et marques, le modèle extra safe de durex est vraiment safe, ne se dechire pas facilement. Certes la sensation est moindre mais la qualité est au rendez-vous.si on veut jouer la sécurité vaut mieux opter pour de la qualité

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Extra safe maar met minder comfort

  Je merkt dat de condooms extra safe zijn, maar daardoor is er iets minder comfort voor de man.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeker weten

  Niets te verwijten met dit product, licht gesmeerd laat het toe om zonder probleem te glijden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Durex Extra Safe Condooms kopen

Je kan Durex Extra Safe Condooms van het merk Durex , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Durex condooms of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms