€ 36,29
€ 28,31
Bespaar 22% (€ 7,98)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 is bestemd voor personen die de schoonheid van de huid willen verbeteren en haar jeugdige uitstraling willen behouden. 

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 levert 150 mg hyaluronzuur en 30 mg Co-Enzym Q10 per dag.

Hyaluronzuur en Co-Enzym Q10 zijn van nature aanwezig in de huid. Met toenemende leeftijd verliezen de cellen het vermogen om deze stoffen te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de hydratatie, de soepelheid, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid.

Indicatie

PERLES DE PEAU levert 150 mg hyaluronzuur en 30 mg co-enzym Q10 per dag. Hyaluronzuur en co-enzym Q10 zijn van nature aanwezig in de huid. Met toenemende leeftijd verliezen de cellen het vermogen om deze stoffen te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de hydratatie, de soepelheid, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid.

Gebruik van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

1 capsule per dag innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Ingrediënten Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

Hyaluronzuur (natriumzout) - Vulstoffen: maltodextrine, calciumfosfaat - Co-enzym Q10 - Antiklontermiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren. Coating: Gelatine - Kleurstoffen: titaniumdioxide, Allura Red AC en Brilliant Blue FCF.

Gemiddelde voedingswaarde-informatie voor 1 capsule
Hyaluronzuur (natriumzout)177 mg
hyaluronzuurequivalent150 mg
Co-enzym Q1030 mg

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voorbehouden voor volwassenen. De kleurstof Allura rood AC kan ongewenste werkingen hebben op de activiteit en de aandacht van kinderen. Donker, koel en droog bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
€ 36,29
€ 28,31

Laatste reviews en ervaringen met Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Moeilijk te beoordelen

  Gebruik alleen voor 2 maanden, geen zichtbare resultaten. Aanvulling te nemen als een langere behandeling??

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Het is moeilijk om een mening te geven...

  Ik had hoge verwachtingen van dit product. Ik heb er vier maanden lang over gedaan om hem te evalueren. Op het eerste gezicht zie ik geen verschil! Of als dat zo is, is het niet echt duidelijk! Ik maak mijn laatste chip af en ik stop het! Misschien kom ik er dan achter dat hij mijn huid er beter heeft laten uitzien, maar ik betwijfel het.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficace

  C'est pour maman que j'achète ce produit. Elle en est très contente et le trouve très efficace. Elle a 79 ans et dit que depuis qu'elle l'utilise sa peau retrouve plus d'élasticité et de fermeté. Ce produit lui avait été conseillé par sa pharmacienne, mais il est bien moins cher sur votre site. J'en recommanderai prochainement.

  Was deze beoordeling nuttig?

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 kopen

Je kan Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10