€ 16,00
€ 14,40
(€ 28,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,60)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Evoskin

Evoskin
Huidproblemen doen zich vaak voor bij chemotherapie en radiotherapie. Het gaat onder andere om het hand-voetsyndroom (zie Bijwerkingen op de huid), kloven, scheurtjes en een zeer reactieve en gevoelige opperhuid. De huidreacties kunnen over het hele lichaam voorkomen. Er zijn verschillende huidproducten van Evolife onder de naam Evoskin. Het gaat om een spray, een gel crème, een reinigingsmiddel voor het gezicht en een douchekit.

Indicatie

De spray (50 ml, komt overeen met 622 verstuivingen) ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Voor een snelle werkzaamheid 2 maal per dag op de betreffende gebieden sprayen. Het opbrengen van de spray is pijnloos en verfrissend.
€ 16,00
€ 14,40
(€ 28,80 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Evoskin

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Degelijk produkt. Verzacht de pijn aan mijn voeten waar ik een zenuwontsteking heb als gevolg van een medische behandeling. De manier van aanbrengen vind ik niet zo handig; ik verkies de crème.

  Was deze beoordeling nuttig?

Evoskin kopen

Je kan Evoskin van het merk Evaux , geproduceerd door EVOLAB BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Evoskin of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging