€ 45,99
€ 29,43
(€ 19,62 / kg)
Bespaar 36% (€ 16,56)
Promotie

GRATIS Etixx Cafeïne Gums 30 g bij aankoop van 2 Etixx producten. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Etixx Recovery Shake Chocolade

Tijdens een intensieve training en wedstrijd is spierglycogeen de voornaamste bron van energie. Bij langdurige inspanningen raken deze brandstofreserves uitgeput en dus moeten ze heraangevuld worden voor een beter herstel én ter voorbereiding op de volgende sportieve prestatie. De Etixx Recovery Shake bevat koolhydraten die snel geabsorbeerd worden om het heraanvullingsproces te starten. Bovendien is het erg belangrijk dat sporters extra eiwitten binnenkrijgen na een intensieve sessie. Dit draagt bij tot de groei van spiermassa en het behoud van de spiermassa. De Etixx Recovery Shake bevat weiproteïnen, een van de meest hoogwaardige eiwitten op de markt, met alle essentiële aminozuren voor een optimaal herstel. De combinatie van koolhydraten en eiwitten voor het herstel verbetert bovendien heraanvulling van spierglycogeen.

Ook extra vitaminen zijn belangrijk na een inspanning, want je immuunsysteem kan mogelijks een duwtje nodig hebben. De Etixx Recovery Shake bevat een wijd gamma vitaminen waar sporters baat bij kunnen hebben. Vitamine C draagt bij tot een normaal immuunsysteem en vitamine B1 en B2 ondersteunen een normale energieproductie.

De Etixx Recovery Shake is een zeer handige drank voor na het sporten. De shake bevat circa 37 g koolhydraten en 9 g eiwitten per portie. Een boost voor je herstelproces.

Voor wie kan de Etixx Recovery Shake voordelig zijn?

De Etixx Recovery Shake is een rijke mix van koolhydraten (glucose en fructose), weiproteïnen en vitaminen die zorgen voor een snelle heraanvulling van de energiereserves en een optimaal behoud van gezonde spieren. Hierdoor is deze shake geschikt na een intensieve of langdurige training of wedstrijd. Zowel explosieve sporters (gewichtheffers, werpers, sprinters, springers …), sporters die middellange inspanningen leveren (lopers, zwemmers, kajakkers, roeiers …), duursporters (marathonlopers, triatleten, wielrenners …)als team- en racketsporters (voetballers, basketballers, tennissers …) kunnen baat hebben bij het gebruik van deze hersteldrank.

Indicatie

Hersteldrank met chocoladesmaak.
Bevat eiwitten die bijdragen aan de instandhouding van de spiermassa na fysieke inspanning.
 • Bevat snelle suikers (maltodextrine) voor optimaal heraanvullen spierglycogeen
 • Bevat hoogwaardig eiwit (weiproteïne-isolaat) voor snel herstel van spierschade
 • Rijk aan vitaminen

Gebruik van Etixx Recovery Shake Chocolade

Na een lichte tot matig intensieve training: 50g poeder (3 schepjes) oplossen in 500ml water/melk 
Na een intensieve training/wedstrijd: 100 g poeder (6 schepjes) oplossen in 500ml water/melk

Ingrediënten Etixx Recovery Shake Chocolade

Maltodextrine - Isolat protéique de lactosérum (soja,lait) - Glucose - Fructose - Poudre de cacao (Soja) - Arôme - Épaississant : Gomme guar - Carraghénane - Carbonate de calcium - Monohydrate de créatine - Édulcorant : Sucralose - Acide L-ascorbique - Nicotinamide - Chlorhydrate de Pyridoxine - Cyanocobalamine - Chlorhydrate de Thiamine - Riboflavine - Alpha-amylase, Lipase - Lactase - Bisglycinate ferreux de fer - Co-enzyme Q10 - Citrate de manganèse - Extrait de poivre noir (Piper Nigrum) - Picolinate de Chromium .

€ 45,99
€ 29,43
(€ 19,62 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Recovery Shake Chocolade

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Zeer lekkere smaak, sterk te vergelijken met chocomelk. Goed voor de recuperatie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Uitstekend

  Heel goed product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Lekkere shake

  Ik ben zeer tevreden van dit product. Eindelijk heb ik een shake gevonden die aangenaam smaakt en die ik met plezier na elke hardloopsessie drink. Ik heb er veel geprobeerd, maar dit is de enige die mij echt bevalt. De smaak zit goed, de shake kan makkelijk geschud worden zonder dat er brokjes achterblijven.

  Was deze beoordeling nuttig?

Etixx Recovery Shake Chocolade kopen

Je kan Etixx Recovery Shake Chocolade van het merk Etixx , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Sport > Herstel