Etixx Najaarspakket Franstalig 1 stuk

Etixx  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 49,99
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Etixx Najaarspakket Franstalig

Deze geschenkverpakking bevat:

1)MAGNESIUM

Dagelijks bij ontbijt:
Energie ↗
Krampen & vermoeidheid ↘
Sterkte: optimale opname dankzij AA-gelaat (kans op buikloop minimaal)

Last van vermoeidheid, spierkrampen of concentratieverlies?

Mogelijks ligt magnesiumtekort aan de basis van deze problemen. Magnesium is een essentieel mineraal voor sporters. Het is betrokken bij heel wat processen in het lichaam, zoals bijvoorbeeld het energiemetabolisme, de overdracht van prikkels in de spieren/zenuwen, de spiercontracties (= het strekken en samentrekken spieren) en de botopbouw.

Bij een eenzijdig eetpatroon en/of door extra magnesiumverlies via zweten of urine, kan een tekort aan dit mineraal ontstaan. De Magnesium 2000AA maakt gebruik van een speciale “AA chelaat vorm” waardoor het niet zal splitsen in contact met maagzuur en het volledig in de dunne darm zal worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat de kans op maagdarmlast zeer minimaal is en de opname van magnesium veel beter verloopt. Ideaal voor sporters dus!

2)CARBO-GY

1 uur vóór en/of tijdens inspanning

Wintersportdrank, specifiek bij koud weer
Energie ↗
Sterkte: ook warm te drinken

CARBO-GY is de ideale energiedrank om zowel voor als tijdens de inspanning in te nemen.
Bij koude periodes kan de CARBO-GY gebruikt worden tijdens het sporten ter vervanging van een isotone sportdrank. Bij koude verbrandt het lichaam immers meer koolhydraten en de concentratie aan koolhydraten is dan ook hoger in deze energiedrank in vergelijking met een isotone dorstlesser.

CARBO-GY kan ook warm worden gedronken. Bij koud weer is dat natuurlijk zeer aangenaam. Het verdrijft de koude een beetje.

Dit product kan ook dienen als carbo-loader om koolhydraten “te laden”. In dat geval wordt de drank vóór de inspanning gedronken om de voorraden maximaal aan te vullen, klaar om de noodzakelijke energie te leveren. Zeker bij inspanningen langer dan 1 uur, is dit aangewezen. Men kan CARBO-GY bijvoorbeeld (warm) drinken bij het ontbijt of als tussendoortje nemenop weg naar de inspanning, … .

3)ENERGY BAR CITROEN

Voor en/of tijdens
Energie ↗
Sterkte: goed verteerbaar (geen maaglast)

Energiebars zijn rijk aan koolhydraten, arm aan vet en vezels. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de reep gemakkelijk verteerbaar is en dus minder snel zal zorgen voor maagdarmlast.

Energybars zijn ideale snacks, zowel voorafgaand aan het sporten, als tijdens de inspanning zelf. Ze zijn heel handig in het gebruik, gemakkelijk mee te nemen en bijvoorbeeld ideaal wanneer er niet al te veel tijd is. Gebruik van energybars heeft bovendien als voordeel dat men minder vlug zal grijpen naar de “minder” goeie snacks. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken: citroen, sinaasappel, chocolade, framboos. Iedereen vindt wel een smaak die men lekker vindt.

4)ENERGY GEL GINSENG & GUARANA

Tijdens, kort voor einde inspanning
Energie ↗
Concentratie ↗
Sterkte: directe mentale & fysieke boost

De ENERGYGEL GINSENG & GUARANAlevert extra energie aan tijdens de inspanning. Door haar samenstelling die bestaat uit tri-fase suikers, een combinatie van 3 suikers die in 3 fases worden vrijgegeven, is deze gel de ideale energieleverancier tijdens het sporten.

Bovendien, door toevoeging van Ginseng en Guarana (een natuurlijk vorm van cafeïne) wordt nog een extra boost van energie aangeleverd. Het is een ideale steuntje in de rug voor het einde van de inspanning, de ‘spurt’ of bij dipjes tijdens de inspanning … .

5) RECOVERY SHAKE
Max. 20 min. na inspanning
Spierherstel ↗
Spieropbouw ↗
Last dag nadien ↘
Sterkte: hoogwaardige whey-eiwitten

Na de inspanning is het van essentieel belang om goed en efficiënt te herstellen! Dit herstel gebeurt best zo snel mogelijk na de inspanning omdat de spieren dan ‘open staan’ en de effectiviteit van de RECOVERY SHAKE het grootst is. Doelstelling is om de verbrande koolhydraten terug aan te vullen en eiwitten in te nemen die zullen zorgen voor een optimaal herstel- en de (weder)opbouw van de spieren. De RECOVERY SHAKE is handig in gebruik en bevat de ideale mix van koolhydraten gecombineerd met hoogwaardige whey- eiwitten!
€ 49,99
Product niet verkrijgbaar

Etixx Najaarspakket Franstalig kopen

Je kan Etixx Najaarspakket Franstalig van het merk Etixx , geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Geschenkideeën