€ 29,90
€ 20,03
(€ 20,03 / kg)
Bespaar 33% (€ 9,87)
Promotie 33% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Etixx Carbo-Gy

Koolhydraten zijn de voornaamste brandstofleverancier voor duurinspanningen. Een uitputting aan koolhydraten is een van de grootste oorzaken van moeheid. Als je optimaal wil presteren, is het belangrijk dat je je spierglycogeenreserves voor intensieve duurinspanningen maximaliseert en je spierglycogeen tijdens het sporten aanvult om moeheid te voorkomen.

Etixx Carbo-Gy is een hypertone drank en in de eerste plaats bedoeld als energiedrank. Het product bevat namelijk hoge dosissen snelle en trage koolhydraten, die met een verschillende snelheid worden opgenomen zodat je van een langere energieaanvoer geniet. Gebruik dit voedingssupplement in het kader van een carbo-loadingstrategie voor een maximale glycogeenreserve.

Etixx Carbo-Gy bevat ook toegevoegde vitamine B1 en B2 ter ondersteuning van de energieproductie.

Voor wie kan Etixx Carbo-Gy voordelig zijn?

Etixx Carbo-Gy levert koolhydraten in grote dosissen. Het voedingssupplement is dan ook geschikt voor iedereen die een grote brandstofaanvoer nodig heeft, bv. in de voorbereidingsfase voor intensieve duurinspanningen (triatlon, marathon, wielrennen ...) of tijdens een zwaar trainingsblok voor teamsporten (vb. rugby). Je kunt deze drank ook gebruiken vóór een training om de energievoorraad maximaal aan te vullen of tijdens een training om je energieniveau op peil te houden. Drink Etixx Carbo-Gy gerust ook warm. De ideale energiedrank voor trainingen of wedstrijden bij koud weer.

Indicatie

 • Bevat zowel snelle (maltodextrine) als trage (fructose) suikers, ideaal voor langdurige energielevering
 • Energiedrank die zowel koud als warm gedronken kan worden
 • Kan gebruikt worden als carbo-loader, in combinatie met een koolhydraatrijk dieet
 • Kan gebruikt worden als energiedrank bij koud weer of wanneer weinig tijd is om te drinken of eten

Gebruik van Etixx Carbo-Gy

70g poeder oplossen in 500ml water (4 schepjes = 70g poeder) als energiedrank en als carbo load.

Ingrediënten Etixx Carbo-Gy

Fructose - Maltodextrine - Voedingszuur: citroenzuur - Aroma - Nicotinamide -Thiamine hydrochloride - Riboflavine - Pteroylmonoglutaminezuur

€ 29,90
€ 20,03
(€ 20,03 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Carbo-Gy

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goede smaak

  Goede smaak en product doet wat het moet doen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een heel goed product voor de sporters onder ons, zeker een aanrader! Ik gebruik dit reeds geruime tijd en ben er uiterst tevreden over. Zeker beter dan andere gelijkaardige producten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lost gemakkelijk op, heeft een lekkere smaak. Is goed te verdragen voor maag en darmen. Pot is goed gevuld in tegenstelling tot andere sportdranken. Doseerlepel is aanwezig.

  Was deze beoordeling nuttig?

Etixx Carbo-Gy kopen

Je kan Etixx Carbo-Gy van het merk Etixx , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken