€ 20,00
€ 18,00
(€ 7,20 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ergyveine

ERGYVEINE is samengesteld uit paardenkastanje, rode wijnstok en akkerhoningklaver, die het gevoel van zware benen helpen verlichten en de goede doorbloeding in de kleinste bloedvaten bevorderen. Selenium, koper en mangaan nemen deel aan de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Polyfenolen (OPC's van druiven) vullen deze formule aan.

Zonder alcohol, zonder zoetstof, zonder kunstmatig aroma.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

ERGYVEINE kan worden aanbevolen bij een gevoel van zware benen, broze capillairen, zichtbare kleine bloedvaten, om de bloedsomloop te bevorderen.

Ingrediënten Ergyveine

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefi lterd water, geconcentreerd natriumarm zeewater, gestandaardiseerd extract van lithothamnium -Phymatolithon calcareumPall., zink-, ijzeren kopergluconaat, mangaan- en kopersulfaat, chroomchloride,natriumseleniet en -molybdaat), stabilisator: plantaardige glycerine; fructose, stabilisator: plantaardige glycerine; extracten van druif (Vitis viniferaL.)[sulfieten], paardenkastanje (Aesculus hippocastanumL.), rode wijnstok (Vitis viniferaL.), honingklaver (Melilotus officinalis(L.) Pall.), natuurlijk aroma rode vruchtensmaak, bewaarmiddel: kaliumsorbaat.

Waarschuwing

NIET GEBRUIKEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP (AKKERHONINGKLAVER).

NIET AANBEVOLEN AAN KINDEREN JONGER DAN 12 JAAR, TIJDENS DE BORTSTVOEDING EN AAN PERSONEN DIE BLOEDVERDUNNERS NEMEN (PAARDENKASTANJE).

STOPPEN 3 DAGEN VOOR EEN CHIRURGISCHE INGREEP

€ 20,00
€ 18,00
(€ 7,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ergyveine

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ergyvein drankje

  Ergyveine is een drinkbaar product. Smaakvol is het echt niet makkelijk om te slikken, want het is echt niet goed. Wat de voordelen betreft, ben ik pas een week geleden begonnen met het gebruik ervan, dus we zullen aan het einde van de behandeling moeten zien of dit product effectief is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Excellent produit

  J'ai achete ce produit car mon mari a des problèmes au jambes et souffre terriblement mais il vient de commencer mais il est déjà content

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  product bestemd voor het reinigen van "verstopte" of vermoeide aderen, natuurproduct dat onder meer "druiven- en rode wijnstok extracten" bevat en vrij moeilijk te ondersteunen is. Bovendien moet het tussen de maaltijden weggenomen worden. Ik voel me een allergie die persoonlijk kan zijn, moet ik zeggen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ergyveine kopen

Je kan Ergyveine van het merk Laboratoire Nutergia , geproduceerd door LABORATOIRE NUTERGIA , bestellen in België bij FARMALINE