€ 33,95
€ 28,86
Bespaar 15% (€ 5,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Epitact Voetzoolkussentje 39-41

Epithelium 26 is een door podologen gepatenteerde siliconengel. Zijn viskeus-elastische en mechanische eigenschappen zijn verwant aan die van huidweefsels. Hij verdeelt het lichaamsgewicht over de hel esteunzone en vervangt de verzwakte natuurlijke verende laag van de voetzool.

Indicatie

Pijn in de middelvoet voorkomen en verlichten: veroudering van de verende laag van de voetzool, branderigheid, eeltknobbels, ...
Epitact Voetzoolkussentje 39-41 1 paar
€ 33,95
€ 28,86

Laatste reviews en ervaringen met Epitact voetzoolkussentje 39-41

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  "De Epitact Plantar Pad is een product dat de pijn onder de voorvoet verlicht, met name eelt en tegelijkertijd zeer comfortabel is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit voetzoolkussentje een zeer goed hulpmiddel om het stappen zonder pijn mogelijk te maken:onder de Re hallux is er een pijnlijke eelt (klauwteen door polio in de kinderleeftijd)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product, ik ben zeer blij dit product ondekt te hebben. Sedert ik deze kussentjes gebruik nog zelde pijnlijke voeten. ook bedankt voor de prima leveringen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tervreden met de Epitact Voetzoolkussentje. Ik heb ze een paar keer gewassen und ze zijn snel weer droog en zien zo uit dan daarvor. Ik heb minder last bij het lopen. (sorry, mijn nederlands is niet zo goed)!

Epitact Voetzoolkussentje 39-41 kopen

Je kan Epitact Voetzoolkussentje 39-41 van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Voeten
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Voeten