€ 34,95
€ 29,01
Bespaar 17% (€ 5,94)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small

20-21.5 cm

Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small 1 stuk
€ 34,95
€ 29,01

Laatste reviews en ervaringen met Epitact hallux valgus orthese correct small

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 2 dozen gekocht (rechts en links) en 2 dozen voor de nacht... Ik betreur het dat een deel van deze aankopen zichzelf ontkoppelt (een van de 2 orthesen van de dag) en me pijn doet ter hoogte van de grote teen (naad dicht bij de zwarte lijn die op de orthese zit). Afgezien van dit "kleine" probleem, lijkt het me dat ik resultaten zie en dat het vooral met de nachtproblemen werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het moet doen. Het is heel comfortabel om te dragen, je voelt haast niet dat je het aan hebt. Je kan er mee in alle schoenen. Ik vind het ook heel handig dat je het kan wassen in de wasmachine.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze beugel ontlast de grote teen - heel dun is niet eens te zien in de schoenen. ik weet niet of het een operatie kan voorkomen, maar in de tussentijd is het effectief. alleen de compressie op de ader is voor mij van belang
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Meteen na het aanbrengen voelde ik al een duidelijke vermindering van pijn. Ik gebruik het product nog niet lang genoeg om een maximum score te geven, maar ben toch enthousiast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij 1ste gebruik van orthese kreeg ik pijn aan grote teen maar dit werd de tweede dag beter en de dagen daarna was de pijn weg. Het corrigerend effect is wat mij betreft opmerkelijk goed en ik overweeg een 2de orthese aan te schaffen voor mijn andere voet. Ben er heel tevreden over.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze corrigerende orthese geeft bij het dragen ervan een pijnlijk gevoel aan de grote teen. Kan het niet constant aanhouden omdat het dan te pijnlijk wordt.

Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small kopen

Je kan Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Steunwindels
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden