€ 34,95
€ 26,21
Bespaar 25% (€ 8,74)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small

20-21.5 cm

Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small 1 stuk
€ 34,95
€ 26,21

Laatste reviews en ervaringen met Epitact hallux valgus orthese correct small

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het moet doen. Het is heel comfortabel om te dragen, je voelt haast niet dat je het aan hebt. Je kan er mee in alle schoenen. Ik vind het ook heel handig dat je het kan wassen in de wasmachine.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Meteen na het aanbrengen voelde ik al een duidelijke vermindering van pijn. Ik gebruik het product nog niet lang genoeg om een maximum score te geven, maar ben toch enthousiast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij 1ste gebruik van orthese kreeg ik pijn aan grote teen maar dit werd de tweede dag beter en de dagen daarna was de pijn weg. Het corrigerend effect is wat mij betreft opmerkelijk goed en ik overweeg een 2de orthese aan te schaffen voor mijn andere voet. Ben er heel tevreden over.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze corrigerende orthese geeft bij het dragen ervan een pijnlijk gevoel aan de grote teen. Kan het niet constant aanhouden omdat het dan te pijnlijk wordt.

Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small kopen

Je kan Epitact Hallux Valgus Orthese Correct Small van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Steunwindels
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden