€ 54,90
€ 42,82
Bespaar 22% (€ 12,08)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Enterofytol

De kurkuma wortelstok bevat verschillende zogenaamde 'kurkuminoïde' bestanddelen, waarvan kurkumine de belangrijkste is. Deze draagt bij tot het darmcomfort. De bestanddelen van kurkuma worden niet goed in het organisme opgenomen. Het bio-geoptimiseerde kurkuma extract is zo ontwikkeld dat de kurkumine beter opgenomen wordt, wat voor een optimaal resultaat zorgt.
 
De etherische olie van venkel vermindert de productie van spijsverteringsgassen bij een opgezet gevoel en flatulentie.
De combinatie van kurkuma en etherische olie van venkel verzacht darm ongemak op duurzame wijze.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van bio-geoptimiseerd kurkuma extract en etherische olie van venkel. Enterofytol® is aanbevolen bij darm ongemak met opgeblazen gevoel, flatulenties en abdominale druk.

Gebruik van Enterofytol

2 capsules tweemaal per dag voor de maaltijd, gedurende 1 maand. Daarna 2 capsules 1 keer per dag.
Enterofytol® mag niet gebruikt worden door kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies.

Ingrediënten Enterofytol

Emulgator : polysorbaat 80 - bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg kurkumine - etherische venkelolie (Foeniculum vulgare) 25 mg - voedingszuur : citroenzuur - capsule : gelatine, glycerol, water, kleurstoffen : rood ijzeroxide, zwart ijzeroxide.

Waarschuwing

Mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding, evenmin bij een obstructie van de galwegen.
Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia op basis van coumarinen en heparinen.
Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree.
Enterofytol 180 capsules
€ 54,90
€ 42,82

Laatste reviews en ervaringen met Enterofytol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enterofytol werkt zeer goed bij mij heb weinig tot niets meer last van winderigheid.Na drie weken had ik al resultaat. Dit voedingssupplement werd me aanbevolen door mijn homeopatische arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij mijn man is darmonderzoek gebeurt zonder enig resultaat, nu neemt hij twee capsules voor de maaltijd en zijn problrmen zijn een pak minder geen diarree meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk middel, dat bij mij heel goed werkt om de geprikkelde darmen in een goede balans te houden en houden het tegen dat ziektes uitbreken, want ik heb darm-klachten niet meer gehad vanaf ik dit middel nam
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voor de darmen beter dan medicijn spasmomen eerst kuur gedaan van 4 per dag nu nog 2 per dag als ik terug wat meer last krijg neem iker terug 4 voor een weekje zeer goed en werkend produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik enterofytol neem heb ik veel minder last van mijn darmen, ik vind dit een heel goed medicijn voor mensen die last hebben van ongemakkelijke winderigheid in de darmen. Mijn last is enorm afgenomen, dus een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt,dat me werd aangeraden door de homeopaat en waar ik heel tevreden over ben.Ook bij spastisch colon helpt het om regelmatig Enterofytol te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als je last hebt van darmen en/of maag ; is dit een ideaal produkt ; 2 gelules s'morgens en 2 gelules s'avonds ; en de maag en darmproblemen zijn al een stuk beter.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bedankt voor de vlotte service.Uw bestelling was snel en correct. Het is plezant zo samen te werken en hopen dat het nog lang zo verder mag in de toekomst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed product en helpt degelijk tegen opstroping van de darmen sinds ik dit neem is mijn darmflora veel beter dan vroeger ik zou dit niet kunnen missen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enterofytol neem ik in omdat ik last heb van tarwe intolerantie en ik bij het eten van foute dingen heel veel last heb van winderigheid. Enterofytol helpt om de darmen gezond te houden en daardoor minder last te hebben van opgeblazen gevoel.

Enterofytol kopen

Je kan Enterofytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen