€ 34,00
€ 30,60
Bespaar 10% (€ 3,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Enduraforte*

Verbetert de uithouding op lange termijn.

Werkzame stoffen:
-Coenzyme Q10 : gaat vermoeidheid tegen. Ondersteunt de werking van de hartspier en optimaliseert de productie van energie (ATP). Is een belangrijk antioxydant. Verwerkt in een hoge dosering.
-Octacosanol : is het werkzame bestanddeel uit tarwekiemolie. De inhoud van 1 capsule komt overeen met 7 kg tarwekiemen. Octacosanol verbetert de opname en verwerking van zuurstof. Het verbetert het prestatievermogen. Verwerkt in hoge dosering.
-Vitamine B15 : gaat vermoeidheid tegen. Verbetert het prestatievermogen. Verlengt de levensduur van de rode bloedcellen.
-Koreaanse Ginseng (Panax Ginseng) : bevat een hoog geconcentreerd extract van de Ginsengwortel (C.A. Meyer) met 24 % Ginsenosides. Werkt centraal-stimulerend, regulerend voor de bloeddruk, leverprotectief, tonifiërend voor de spieren.
-Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus) : ook de Russische Ginseng of Taiga wortel genoemd. De aktieve bestanddelen worden eleutherosiden genoemd met dezelfde werking als de Koreaanse Ginseng. Deze twee versterken elkaar in hun werking.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Gebruik van Deba Enduraforte*

1 à 2 capsules per dag, voor ontbijt, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Enduraforte*

Samenstelling per 2 plantaardige capsules:
Coenzyme Q-l0 30 mg
Octacosanol 5000 mcg
Vitamine B15 250 mg
Koreaanse Ginseng extr. sicc. 125 mg 24 % ginsenosides (C.A. Meyer)
Eleutherococcus extr. sicc. 125 mg (0,8% eleuterosides)
€ 34,00
€ 30,60

Laatste reviews en ervaringen met Deba Enduraforte*

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Gangmaker om

  Dit is een prachtmiddel om het energiepeil hoog te kunnen houden, uiteraard voor sporters maar... zelfs voor de mens die door een fysisch lastige periode moet doorgaan is dit zeer ondersteunend. Bv mijn moeder heeft 2x een kuur van 1,5 maand gedaan tijdens de mantelzorgperiode van haar man en dit had een verbluffend effect; zij voelde zich veel beter bestand tegen het minder goed slapen enz... let wel : het middel krijgt wel zijn uitwerking pas na een 7 à 10 tal dagen inname

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Enduraforte* kopen

Je kan Deba Enduraforte* van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE