€ 199,00
€ 177,11
Bespaar 11% (€ 21,89)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Elvie Bekkenbodemspiertrainer

De bekkenbodem is een krachtig pakketje spieren dat als een soort hangmatje tussen je stuitbeen en schaambeen hangt; Als je bekkenbodem gezond en getraind is, bereidt hij je lichaam voor op een zwangerschap, een bevalling en op ouder worden. 

Oefeningen voor de bekkenbodem worden door de gezondheidsautoriteiten wereldwijd aangeraden voor het voorkomen of behandelen van problemen met de bekkenbodem. Maar het is moeilijk een spier te trainen die je niet kunt zien - en daar schiet Elvie Trainer te hulp! 

Elvie Trainer maakt verbinding met de app die je door leuke trainingen van 5 minuten begeleidt. 
Met behulp van kracht- en bewegingssensoren meet zij de kracht van de samentrekking en merkt ze of je de oefeningen correct doet. Als je knijpt, gaat het diamantje omhoog. Dit zorgt ervoor dat je iedere oefening kan visualiseren.
Je bekkenbodem is belangrijk! 
Bekkenbodemproblemen, waaronder incontinentie, treffen 1 op de 3 vrouwen en tot 70% van de jonge moeders. Kegel-oefeningen versterken en verstevigen je bekkenbodem en maken een einde aan ongewenst urineverlies. Bovendien biedt het ook voordelen voor je seksleven. 

Real-time begeleiding
Elvie Trainer visualiseert de bewegingen van je bekkenbodem in real time met behulp van biofeedback, begeleidt je door de oefeningen en volgt je vooruitgang op. 

als je je bekkenbodemspieren opspant, gaat in de app een diamantje omhoog in overeenstemming met de kracht van de samentrekking. 

Vooruitstrevende technologie
30% van de vrouwen duwt naar beneden tijdens het trainen, wat tot schade kan leiden. Elvie biedt een nieuwe, gepatenteerde manier om kracht en beweging te meten die je kan aangeven of je verkeerd traint, zodat je je techniek kan verbeteren.

Indicatie

Elvie: de leuke en effectieve manier om je bekkenbodem te versterken
 • versnel het herstel na een bevalling
 • verbeter de controle over je blaas
 • verbeter de intimiteit
Extra voordelen van Elvie: 
 • draagbaar en discreet: 
De discrete, draagbare etui beschermt je kegeltrainer en doet ook dienst als draadloze lader, zodat je de Elvie Trainer onderweg kunt gebruiken. De batterij gaat tot 1 maand mee. Sluit de etui eenvoudigweg aan op een USB-oplader om op te laden.

 • Veilig en duurzaam
De Elvie Trainer is gemaakt van naadloos siliconen van medische kwaliteit en is 100% waterdicht. Daardoor is Elvie duurzaam en kan ze gemakkelijk gereinigd worden. 

Aanbevolen door deskundigen
Elvie wordt aanbevolen door fysiotherapeuten, verloskundigen en persoonlijke trainers overal ter wereld. 

Gebruik van Elvie Bekkenbodemspiertrainer

 • Breng Elvie Trainer in je vagina in, met het staartje naar buiten
 • Verbind met de app op je smartphone via Bluetooth
 • Track in real time hoeveel kracht je hebt

Leuke, gerichte trainingen

Elvie biedt 6 unieke oefeningen, die ontworpen werden met behulp van experts, om je bekkenbodem een volledige workout te geven. Ze zijn leuk en duren slechts 5 minuten.
€ 199,00
€ 177,11

Laatste reviews en ervaringen met Elvie Bekkenbodemspiertrainer

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Eerste resultaten geven hoop

  Ongeveer 2 weken bezig met dit toestel. Het is klein en comfortabel. De app is heel duidelijk en het is een korte training. Ik heb eerder kiné gevolgd voor dit probleem maar uiteindelijk deed het probleem zich terug voor. Waar ik nu thuis kan oefenen, hoef ik mij niet meer te verplaatsen en vind ik het toch aangenamer dan elders te moeten liggen. Het is een dure aankoop maar volgens de recensies zou het toch een verbetering moeten geven op termijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Vrij eenvoudig systeem, maar soms is het toch wat zoeken

  Eenvoudig om 1e keer op te starten. Opladen gaat vlug en blijft lang meegaan. De oefeningen zijn duidelijk en je ziet wat je doet. Soms valt de verbinding al eens uit maar is vlug terug opgelost. Soms reageert het 'diamantje' niet en weet ik ook niet wat er fout gaat maar gaan de oefeningen gewoon verder. Deze zouden beter stoppen tot er terug beweging wordt vastgesteld. Of het effectief resultaat geeft zal later nog moeten blijken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Mijn nieuw aangesloten object

  Elvie is zeer eenvoudig te gebruiken, we beginnen met het installeren van de applicatie op zijn smartphone, en de perineale heropvoeder die in uw kitten wordt geplaatst maakt via Bluetooth verbinding met zijn applicatie om oefeningen aan te bieden in de vorm van kleine spelletjes. Volg gewoon de instructies, het is net als het spelen van een videospel, behalve dat de controller in je vagina zit. Het is eigenlijk erg leuk, en naarmate de training vordert, zien we de verbeteringen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elvie Bekkenbodemspiertrainer kopen

Je kan Elvie Bekkenbodemspiertrainer van het merk Elvie , geproduceerd door Bomedys NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Menopauze of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Gynaecologische problemen
50+ > Menopauze