€ 4,99
€ 3,99
(€ 5,32 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,00)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Elmex Sensitive Professional Tandpasta

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden.

Een Exclusieve PRO-ARGIN formule met een effectieve technologie die in de tandarts- en mondhygiëneprakrijk wordt gebruikt voor de behandeling van gevoelige tanden.

Hoe werkt Elmex Sensitive Professional

 • Elmex Sensitive Professional sluit de kanaaltjes af die naar gevoelige tanzenuwen leiden, zodat de pijn wordt tegengehouden.
 • Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid

Indicatie

Gevoelige Tanden

Gebruik van Elmex Sensitive Professional Tandpasta

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut.

Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting.

Poets voor landurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige tanden worden bereikt.

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tanpasta inslikken. Raadpleeg een tandarts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Ingrediënten Elmex Sensitive Professional Tandpasta

Bevat 1450 ppm fluoride (natriummonofluorfosfaat)

Actief ingredient: Arginine
Overige ingrediënten: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulate, sodium silicate, cellulose gum, sodium bicarbonate, titanium dioxide, potassium acesulfame, xanthan gum, sucralose
Elmex Sensitive Professional Tandpasta 75 ml
€ 4,99
€ 3,99
(€ 5,32 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex sensitive professional tandpasta

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben best tevreden over deze tandpasta - hij is mij aangeraden door mijn paradontologe en sinds ik deze gebruik zijn mijn tanden véél minder gevoelig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit op aanraden van mijn tandarts. Ik had voordien zeer regelmatig helse pijnen in de achterste tanden. De tandarts vertelde mij dat dit zenuwbanen waren die open waren en waardoor suikers tot bij de tand konden komen en die pijn veroorzaken. Na gebruik (puur op de plaats waar het pijn doet) is de pijn weg en kunnen we weer alles eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren gevoelige tanden. Dit merk werkt toch beter dan de gewone supermarktmerken. Deze tandpasta heeft geen straffe smaak maar is wel aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze tandpasta op aanraden van mijn tandarts omdat ik heel gevoelige tanden en tandvlees heb en niet te veel fluoride bevat ,na de tweede keer deze gebruik te hebben voelde ik al verlichting aan tanden en tandvlees en kan ik alles nuttigen zonder pijn prikkels
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat ik met tandpijn naar tandarts ging stelde die voor om deze elmex te gebruiken omdat er geen gaatjes waren en ik overgevoelige tanden had. Deze tandpasta hielp echt vandaar mijn aankoop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts met deze tandpasta gestart. lekker smaak, heel effectief voor gevoelige tanden en ik kon genieten van een leuke promo. Dan maar een mooie voorraad aangelegd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al jaren gevoelige tanden. Dit merk werkt toch beter dan de gewone supermarktmerken. Deze tandpasta heeft geen straffe smaak maar is wel aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tandpasta is door mijn tandarts voorgeschreven voor mijn gevoelige tanden , en het helpt , want een dag niet gebruiken en tanden zijn terug héél gevoelig .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik hem gebruik zijn mijn tanden minder gevoelig geeft eveneens een gevoel van frisheid Heb zeer lang gezocht naar de geschikte tandpasta zalig gevoel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede tandpasta als je gevoelige tanden hebt . Ook het koud en warm gevoel aan de tanden na 14 dagen weg na 2 weken blijkt het probleem al opgelost
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kwalitatief heel goed voor de tanden en tandvlees. Geeft geen irritaties en smaakt lekker fris in de mond. Prijs/kwaliteit is goed. Ik kan het gebruik van deze tandpasta aan iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de gevoeligheid door ontstoken tandvlees is verminderd en het tandvlees is genezen. dit product werd me aangeraden door de tandarts samen met floss en conische tandenstokers. het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta is voor mijn echtgenoot op aanraden van zijn tandarts, Hij is er zeer tevreden over. Hij had last van gevoelige tanden en tandvlees dat af en toe ontstoken was, nu veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta is volgens mijn man zeer goed, Elmex werd hem aangeraden door de tandarts (zij had een staaltje meegegeven). Na het te hebben geprobeerd heb ik onmiddellijk deze tandpasta besteld en hij is er heel tevreden mee, tandvlees en tanden voelen goed aan nu zegt hij. Een blijver.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikte ik Sensodyne, maar Elmex is 10 keer beter. Mijn tanden zijn niet meer gevoelig, kan gerust terug koud drinken of een ijsje eten. Zeker te overwegen bij gevoelige tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  elmex groen werd mij aanbevolen door mij tandarts voor gevoelig tandvlees , en het helpt inderdaad .Ik ben zeer tevreden over elmex tandpasta.Ik gebruik geen ander merk meer .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tandpasta werd voorgeschreven door mijn tandarts omdat ik met heel gevoelig tandvlees zit. deze tandpasta mag zelfs locaal op de gevoelige plaatsen ingemasseerd worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex tandpasta werd me aangeraden door mijn tandarts vanwege mijn gevoelige tanden en tandvlees. Sinds ik deze tandpasta gebruik heb ik geen last meer van overgevoeligheid aan mijn tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta werd mij aangeraden door mijn tandarts en ik ben er erg tevreden over. De gevoeligheid is niet weg maar toch wel wat minder last dan met andere tandpasta.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze elmex tandpasta is me aanbevolen door mij. Tandarts. Door dit te gebruiken zijn mijn tanden minder gevoelig en kan ik weer makkelijk koude dranken drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ikzelf heb zeer zachte tanden die een grote slijtage vertonen, en dus okk zéér gevoelig werden aan grote temperatuurschommelingen. Sinds ik Elmex sensitive Professional gebruik, heb ik duidelijk een verbetering vastgesteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede tandpasta, aan interessante prijs, die werd aanbevolen door de tandarts. Zoals gewoonlijk weer snelle levering via Kialapunt en veilig en discreet verpakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al ruim een jaar last van gevoelige tanden en had reeds verschillende tandpasta's gebruikt. Deze bracht eindelijk de oplossing, geen gevoelige tanden meer nu.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd door mijn tandarts aangeraden voor zeer gevoelige tanden. Ik gebruik de PROF versie samen met het mondspoelmiddel van hetzelfde merk. In tegenstelling tot sommige andere prof. tandpastas heeft deze een veel betere smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat mijn man en ik last hebben van gevoelige tanden gebruiken we sinds een paar maanden Elmex Sensitive professional. En eerlijk de tanden zijn minder gevoelig en we hebben minder tandpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex professional is tot hiertoe de beste tandpasta voor mij. Zeer gevoelige tanden worden hierdoor minder pijnlijk tot bijna nihil. Ga ik over op een andere tandpasta dan worden mijn tanden terug gevoeliger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede tandpasta voor zeer gevoelige tanden en super voordelig. heb ik aangekocht in plaats van nano sensitive tandpasta, die meer dan het dubbele koste. Dus goede deal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tandpasta werd me aangeraden door de tandarts omdat ik nogal gevoelige tanden heb en last heb van terugtrekkend tandvlees. Deze tandpasta zou beter beschermen dan de gewone Elmex. Ik ben er erg tevreden over maar de tijd zal uitmaken of hij zo efficiënt is als op de bijsluiter staat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekende aanvulling op de elmex tandspoeling. Het maakt het weer mogelijk om te eten, drinken en ademen zonder tandpijn. Het verlicht ook de constante zenuwpijnen nav erosie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta doet wat hij belooft: gevoelige tanden minder gevoelig maken. Bij mij veroorzaakt erosie van het tandglazuur de gevoeligheid en sinds ik Elmex Sensitive Professional Tandpasta gebruik, is dit aanzienlijk verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit op aanraden van de mondhygiëniste om "draden" van wat opgedroogd speeksel in de mond te voorkomen. Hier geen last meer van sinds in deze tandpasta gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onberispelijke doeltreffendheid, gecombineerd met mondwater verkrijgt men zeer snel resultaat, na drie dagen was mijn tandvlees niet meer pijnlijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze elmex tandpasta is uitermate geschikt voor het poetsen van overgevoelige tanden. Na het meermaals gebruik ervan is de gevoeligheid sterk verminderd.

Elmex Sensitive Professional Tandpasta kopen

Je kan Elmex Sensitive Professional Tandpasta van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden