Elmex Sensitive Professional Tandspoeling 400 ml

€ 8,69
€ 6,60
(€ 16,50 / l)
Bespaar 24% (€ 2,09)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Elmex Sensitive Professional Tandspoeling

Elmex Sensitive tandspoeling zorgt voor een dubbele beschermlaag die tanden en blootliggende tandhalzen effectief beschermt tegen (tandhals)cariës en tandgevoeligheid. De spoeling is speciaal ontwikkeld voor de intensieve bescherming en verzorging bij gevoelige tanden en tandhalscaries. Milde smaak voor zachte verzorging van je gebit.
 
De drie “voordelen” van Elmex tandspoeling gevoelige tanden:
 • Het zeer actieve Aminfluoride beschermt de vrijliggende tandhalzen tegen cariës
 • De specifieke werkstoffen vormen een beschermende laag tegen irritaties van buitenaf
 • Bevat geen alcohol of kleurstoffen

Indicatie

 • Reinigt op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan
 • Bevat een unieke combinatie van Aminfluoride en een polymeer (hydrogel)

Gebruik van Elmex Sensitive Professional Tandspoeling

1 - 2 x per dag spoelen

Ingrediënten Elmex Sensitive Professional Tandspoeling

Fluoridegehalte 250 ppm
Elmex Sensitive Professional Tandspoeling 400 ml
€ 8,69
€ 6,60
(€ 16,50 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex sensitive professional tandspoeling

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex Sensitive tandspoeling wordt door ons beiden gebruikt om een maximale mondhygiëne na te streven alsook tegen de plakvorming op ons gebit.Het helpt ook zeer goed tegen opkomende ontstekingen en is zeer gemakkelijk en fris in het gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik combinatie met de tandpasta geeft het een bevredigend resultaat voelt zeer fris en super glad aan eindelijk heb ik een verzachtend gevoel .. gelukkig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je gevoelige tanden hebt is dit product echt een aanrader, ik ben dit beginnen gebruiken op aanraden van mijn tandarts. Het helpt wel heel goed maar moet wel elke dag gebruiken en je tanden zijn echt niemeer gevoelig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mijn heel gevoelige tanden en wegtrekkend tandvlees , door mijn tandarts aanbevolen en het helpt om te kunnen eten zonder gezicht grimassen te trekken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandspoeling al jaren en zal deze blijven gebruiken. Als je eens een beetje ontsteking hebt in de mond en je spoelt ermee is dat na enkele keren al verholpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze spoeling s'avonds na het reinigen. Neemt achtergebleven tandplak weg en beschermt vooral de overgevoelige tanden. Reinig wel eerst zeer goed vooraf. Dit middel vervangt niet een poetsbeurt maar kan helpen als je bv net een tandingreep hebt moeten ondergaan en je kan de tanden tijdelijk niet poetsen met een borstel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed, mijn tanden zijn veel minder gevoelig, de smaak is ook niet te fel tegenover sommige andere mondwaters. Er blijft precies zo'n beschermlaag achter op je tanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Elmex Sensitive Professional mondspoeling, als aanvulling op de Elmex tandpasta is een must om uw tanden nog beter te beschermen. Reeds na een week gebruikt te hebben was er reeds een resultaat merkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super! Werd me aangeraden door mijn tandarts omdat ik vaak last heb van gevoelige tanden ondanks dat ik een perfecte mondhygiëne heb. Als je overstapt van lysterine of dergelijks dan moet je wel even aanpassen want het is echt veel minder sterk/fris maar het went snel en als je nadien lysterine gebruikt dan is dit echt verschrikkelijk, dan pas besef je hoe veel te sterk het eigenlijk is om goed te zijn! Ik verander niet meer :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de ideale oplossing voor overgevoelige tanden, die het kwasie onmogelijk maken om nog op een normale pijnloze manier in een koekje of op een wortel te bijten!

Elmex Sensitive Professional Tandspoeling kopen

Je kan Elmex Sensitive Professional Tandspoeling van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater