€ 5,90
€ 4,60
Bespaar 22% (€ 1,30)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Bijsluiter van Elimin Intense 20 zakjes

Omschrijving van Elimin Intense

De kruidenthee elimin INTENSE, met een verfrissende citroensmaak, optimaliseert uw afslankingskuur. De thee zorgt voor een slanke lijn door de combinatie van rozemarijn, groene thee, venkel en senna.
 
De thee zorgt voor een slanke lijn door de combinatie van rozemarijn, groene thee, venkel en senna. Samen of afzonderlijk ingenomen bieden de capsules elimin INTENSE en de kruidenthee elimin INTENSE een complete afslankende steun. Hun formule bevat groene thee, die vetten helpt afbreken en venkel die nuttig is in het geval van een opgeblazen gevoel. De berk in de capsule en de rozemarijn in de kruidenthee helpen het water af te drijven.

Indicatie

Die zorgt voor een platte buik !

Gebruik van Elimin Intense

2 kopjes per dag

Ingrediënten Elimin Intense

Groene theeblad30%
Venkelvrucht30%a
Rozemarijnblad20%
Sennablad15%
Natuurlijk citroenaroma5%
€ 5,90
€ 4,60

Laatste reviews en ervaringen met Elimin intense

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekkere thee, ik gebruik hem daar ik dikwijls last heb van een opgeblazen gevoel, waterophopingen , ik drink hem in de ochtend 2 tassen zoals aanbevolen wordt en vind het zeer goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke thee , ik door medicijnen gebruik vaak last van vocht vasthouden , werkt perfect wel idd bij meer dan 2 buitjes per dag drinken moet meer plassen en merk ook dat mijn lichaam strakkere vormen krijgt Ik vind het een aanrader Tip is wel voor dit blijvende resultaat regelmatig gebruiken ! succes !
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik wissel het af met de Tea Time Stimulation Transit en ik kan bevestigen dat het effectief is: ik elimineer het! Voor de smaak, het is prima, het is helemaal niet saai
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een goede kleine smaak. Een vrij evenwichtige groene thee. De spijsvertering vergemakkelijken. Gevoel van opgeblazenheid die afneemt. Zonder twijfel een hulpmiddel om gewicht te verliezen, maar vervangt niet een dieet....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elimin Intense munt/citroen heeft een lekkere smaak. Het opgezwollen gevoel verwijnt, echter geen gewichtsverlies waargenomen.(Te combineren met de capsules)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar net begonnen, maar ben al tevreden over de smaak , is niet te bitter . Denk wel dat het zal helpen , ik drink nogal veel groene thee.Maar voor het ogenblik ben ik tevreden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een lekkere thee. Gemakkelijk klaar te maken met buideltjes. Je moet wel meerder koppen per dag drinken om echt effect te hebben en dat komt er meestal niet van.

Elimin Intense kopen

Je kan Elimin Intense van het merk Elimin, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen