Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS 2x75 ml

Elgydium  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,95
Promotie

GRATIS Elgydium Clinic Dental Floss Black bij aankoop van 2 Elgydium Producten. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Omschrijving van Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS

Antiplaktandpasta helpt om plak en tandsteen te voorkomen, elementen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van cariës en gingivitis.

De tanspasta bevat chloorhexidine in lage concentratie. Chloorhexidine heeft een gunstig spectrum en een actieve invloed op de mondflora. Het voorkomt tandplakvorming door de bacteriedodende werking in de tandaanslag. Chloorhexidine werkt reeds bij een heel lage dosis met weinig kans op resistentie. Er wordt een complex chloorhexidine-speekselproteïnen gevormd dat als het ware een beschermende film vormt op het tandemail. Deze Elgydium bevat geen fluor.

Indicatie

De voordelen van dit product
  •         Helpt plakvorming te voorkomen
  •         Aangenaam gevoel van frisheid
Effectief voor
  •         Tandplak
Aanbevolen voor
  •         Tieners
  •         Volwassenen

Gebruik van Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS

Na elke maaltijd de tanden en het tandvlees zorgvuldig poetsen gedurende 3 minuten.

Ingrediënten Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS

Water, calciumcarbonaat, glycerine, gehydrog. silica, natriumlaurylsulfaat, aroma, Chondrus crispus, benzylalcohol, cellulosegom, chloorhexidinedigluconaat, limoneen, methylparaben, propylparaben, natriumsacharinaat, CI 77891.
€ 4,95

Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS kopen

Je kan Elgydium Tandpasta Anti-Plak 1+1 GRATIS van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lente Deals of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta