€ 4,95
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Elgydium Tandenborstel Diffusion Medium 1+1 GRATIS

De ELGYDIUM DIFFUSION borstel beschikt over een innovatieve technologie (Anchor Free Tufting: niet vrije implantatie) die volledige vrijheid biedt in de configuratie van de borstelharen en tegelijkertijd een perfecte rondheid garandeert die de tanden en het tandvlees respecteert. Een echte oplossing op maat voor uw mond door zelfs moeilijk bereikbare plaatsen volledig en grondig te reinigen.

Indicatie

De voordelen van dit product
 •         Unieke configuratie van de haren
 •         Ergonomische duimsteun
 •         Borstelkop beschermer voor optimale hygiëne
Effectief voor
 •      Tandbederf bij volwassenen
Aanbevolen voor
 •      Tieners
 •      Volwassenen

Gebruik van Elgydium Tandenborstel Diffusion Medium 1+1 GRATIS

Hoe te gebruiken
Drie keer per dag poetsen na de maaltijd met een tandpasta ter bescherming tegen cariës, bijvoorbeeld ELGYDIUM Caries Protection.

De mening van de kaakchirurg
Voor een grotere effectiviteit adviseren wij het gebruik van ELGYDIUM Email Protection tandpasta en ELGYDIUM Email Protection Fluoride mondwater om uw glazuur beter te beschermen tegen gaatjes.
Een tongschraper is op de achterkant van het hoofd geplaatst.
€ 4,95
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium Tandenborstel Diffusion Medium 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tandenborstel die ik wil aanbevelen

  Sommige mensen vragen zich af of er wel verschillen zijn tussen tandenborstels. Want een tandenborstel is toch een tandenborstel. Niet toch? Neen, toch niet. Deze tandenborstel heeft een goede grip. Poetst alle hoeken en kanten van tanden om het laconiek te formuleren. Persoonlijk vind ik een medium tandenborstel nog steeds de beste. Een harde is niet zo goed voor het tandvlees. Een zachte heeft dan weer het probleem dat na een korte tijd de haartjes van de tandenborstel het niet zo goed meer doen. Dus als mensen een tandenborstel willen, probeer gewoon deze eens. Je hebt er zeker niks mee verloren. Integendeel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elgydium Tandenborstel Diffusion Medium 1+1 GRATIS kopen

Je kan Elgydium Tandenborstel Diffusion Medium 1+1 GRATIS van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lente Deals of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Medium Tandenborstels