€ 3,95
€ 3,56
(€ 7,12 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,39)

Omschrijving van Elgydium Junior Tandpasta Bubble 7-12 Jaar

Dagelijkse hygiëne van de tanden. Verbeterde bescherming van het tandglazuur tegen cariës vanaf de eerste volwassen tanden. Zachte en licht schurende reinigingsbasis voor het respecteren van het tandvlees en het tandglazuur.

Leef de fluordoseringen na: 750 ppm.

Voor kinderen vanaf 7 jaar

Bij het poetsen na elke maaltijd op een zachte borstel van het type ELGYDIUM Junior. In het geval van inname van fluoride uit andere bronnen (water, zout, enz.), raadpleeg een tandarts of arts.

Het beschermen van melktanden tegen cariës is essentieel voor gezonde tanden voor de rest van het leven. Goede gewoonten verworven tijdens de vroege kinderjaren moeten worden onderhouden. Tandpasta ELGYDIUM Junior Bubble Gum laat een intense fixatie van fluor toe vanaf de eerste minuut van het poetsen. Zijn zachte reinigingsbasis respecteert het tandvlees.

€ 3,95
€ 3,56
(€ 7,12 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elgydium Junior Tandpasta Bubble 7-12 Jaar

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  We waren op zoek naar een tandpasta zonder muntsmaak omdat mijn zoon niet van de smaak van munt houdt. In supermarkten voor een 7-jarig kind is er niets. We vonden deze tandpasta op Farmaline en mijn zoon is dol op zijn fruitsmaak. Ik beveel ten zeerste aan

  Was deze beoordeling nuttig?

Elgydium Junior Tandpasta Bubble 7-12 Jaar kopen

Je kan Elgydium Junior Tandpasta Bubble 7-12 Jaar van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Kinderen