Elgydium Clinic Tandenborstel Post-Operative Soft 7/100 1+1 GRATIS 2 stuks

Elgydium  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,95
Promotie

Omschrijving van Elgydium Clinic Tandenborstel Post-Operative Soft 7/100 1+1 GRATIS

Deze ultrazachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde afwijkingen van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve afwijking, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie of geïnduceerde mucositis.
Bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel (zelfs een zachte) niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen.
Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling.

Indicatie

Tegen cariës
Bij gevoelig tandvlees
Voor het borstelen van de tanden na een ingreep
Soft 7/100

Gebruik van Elgydium Clinic Tandenborstel Post-Operative Soft 7/100 1+1 GRATIS

De Elgydium Clinic 7/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.
€ 4,95

Elgydium Clinic Tandenborstel Post-Operative Soft 7/100 1+1 GRATIS kopen

Je kan Elgydium Clinic Tandenborstel Post-Operative Soft 7/100 1+1 GRATIS van het merk Elgydium , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lente Deals of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Zachte Tandenborstels