€ 153,95
€ 138,56
Bespaar 10% (€ 15,39)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Elegance HCG Oral 30

Voedingssupplement.

Het extra krachtige Elegance Oral dieet helpt om op een verantwoorde manier af te slanken. Voor iedereen die meer dan 10% van zijn huidige gewicht wil afvallen en liever niet direct een dubbele HCG Oral kuur wil volgen raden wij de Elegance Oral 30 aan: in 30 dagen effectief afslanken! Geleverd met het beproefde Dr. Simeons dieet.

De Elegance Oral oplossing helpt het hongergevoel te verminderen en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast. Het overtollige vet kan zo verdwijnen en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

Inhoud:
 • 30 Elegance Oral ampullen
 • 1 pipetje
 • Uitgebreide bijsluiter

Gebruik van Elegance HCG Oral 30

De ampullen goed schudden voor gebruik.

Breek zorgvuldig de kop van de ampulle af.

De vloeistof kan in 2 vormen ingenomen worden:
 • Los de volledige inhoud op in water en drink het 's morgens.
 • Drink de inhoud in 3 delen ('s morgens, 's middags en 's avonds), door een gecomprimeerd pipetje in de ampulle te plaatsen en ongeveer 1/3 van de inhoud opzuigen. Legen ze het pipetje onder de tong en slik de inhoud met een beetje vloeistof in.
Eet of drink niet gedurende de eerste 15 minuten, nadat u de druppels ingenomen heeft.

Bewaar de ampullen op een koele en donkere plaats (niet in de koelkast).

Bij elke Elegance Oral kuur ontvangt u een uitgebreide bijsluiter met een smakelijk dieetadvies.

De benodigde Vitamine B12 zijn reeds in de vloeistof opgenomen.

Wilt u slechts enkele kilo's kwijt of heeft u in het verleden al eens de HCG ampullen gebruikt en merkt u dat u toch weer iets bent aangekomen? Volg dan een halve kuur!

Raak in 15 dagen eenvoudig en op een gezonde manier het extra gewicht kwijt. Deel de kuur met een vriend(in) of familielid en bereik nog goedkoper uw ideale gewicht!

Ingrediënten Elegance HCG Oral 30

Water, L-Carnitinetartraat (10 mg per ampul), konserveringsmiddel Kaliumsorbaat, konserveringsmiddel Natriumbenzoaat, voedingszuur Citroenzuur, chroom (III) chloride (20 μg Chroom per ampul, 50% ADH*), natriumseleniet (11,2 μg Selenium per ampul,20% ADH*) cyanocobalamine (Vitamine B12; 0,0006%; 2,4 μg per ampul, 96% ADH*)

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aangegeven dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en donker bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter.
€ 153,95
€ 138,56

Laatste reviews en ervaringen met Elegance HCG Oral 30

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Super

  Als je gemotiveerd bent om af te vallen, is dit een perfect middel. Het werkt super. Eerste dagen inkomen, daarna gaat het afvallen echt goed. Maar met alle manieren van afvallen is disipline vereist. Dan is het resultaat super. 10% van je gewicht kwijt in 4 a 5 weken. Top.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Dat spul werkt verdorie goed zeg, geen honger, motivatie en in 1 week dikke 2 kg af.. zelfs zonder het strenge dieet.. eet tot 1500-1600 kcal per dag gaat fantastisch. De ampullen zijn stukken beter dan de pillen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Elegance HCG Oral 30 kopen

Je kan Elegance HCG Oral 30 van het merk Elegance , geproduceerd door ECOMBIZZ , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders